Ce-mi plac mie la nebunie

By | Spuneri

Hai că deja mi-am făcut o obişnuinţă prin a critica orice om de pe stradă, ştiu că exagerez, dar chiar nu mă pot abţine. Colega din faţă îmi face mereu observaţie şi-mi spune să-mi mai ţin gura că nu sunt perfect. Ai dreptate, nu sunt perfect, dar sunt aşa cum sunt … cine doreşte să mă accepte, îi mulţumesc ; cine nu ? au o bere de la mine (nu mă grăbesc să o ofer).

Ca să termin acum cu partea de sus, revin la subiectul pe care vreau să-l dezbat. Aşadar, ce-mi plac mie la nebunie oamenii care se dau în spectacol a prost şi dau de belele la final. Adică da mă, genul ăla de oamenii care sunt Superman la început şi blegul la final. Nu-mi place să mă dau în spectacol, dar nu-mi plac nici oamenii care se dau în spectacol. Cunosc destule astfel de specimene, unele sunt chiar la mine în clasă, iar ceea ce îmi place este că abia după ce-mi văd faţa, îşi dau şi ei seama cât de ridicoli au fost în momentele alea dinainte, cât mă uitam la ei. Din fericire am nimerit în clasă cu oameni originali, adică nu caută pe net bancuri, faze tari sau mai ştiu eu ce ca să vină cu ele la şcoală să arate tuturor ce “cul” sunt ei.

Toată lumea exagerează în ziua de azi, vor să facă din cel mai mic câcat, cea mai mare diaree. Recunosc şi eu sunt un fan al acestui sport extrem, îmi place să mă vait când chiar mă doare, indiferent dacă cei de pe margine consideră că depăşesc puţin limita. Ăştia care fac pe victimele din nou nu-mi plac, le zici ceva şi imediat plâng, fac scandal…se vaită că vai Doamne..ce câcat mi-a turnat ăla în cap. Dar până la urma ai şi tu drepturile tale, dacă te laşi moale, clar cazi direct, dacă arăţi că şi tu ai curaj, atunci se termină egal sau pierde adversarul tau. Iar am sărit din subiect, da să-l ia dracu de subiect că până la urmă şi pe ăştia îi iubesc, cu ghilimele dacă se poate.

DECI : Am observat că numărul cititorilor şi implicit a comentatorilor a scăzut considerabil de când am început să critic şi pe blog şi să arăt ce nu-mi place. Îmi pare chiar rău, nu o să promit că articolele de gen vor dispărea complet de pe blog, dar am să încerc să le răresc.

0 Responses to " Ce-mi plac mie la nebunie "

 1. CreveteL says:

  Rargire definitiva 😉 !
  .-= CreveteL a scris pe blog : Miercuri frumos , Joi ruşinos ! =-.

 2. Adi says:

  @ CreveteL : Daca tu spui.. 8-|

 3. Andrei wzk says:

  stimabile , ai incalcat principiul contradictiei , in post (ti-am spus pe mess une)-si acum sa lasam logica :-J si sa revenim la post: da dupa cum spui si tu , acum toata lumea incearca sa faca dintr-o cacareaza de oaie o ditamai balega de zimbru. 😐
  .-= Andrei wzk a scris pe blog : iPhone 4G =-.

 4. Mihaitza says:

  dady….pana la urma ramai tot dady….cat de critic ai fi ramai acelasi tip original si haios….si poate k acele critici te fac asa;););)asa ca criticai in continuare

Leave a Reply

Your email address will not be published.