Ce ţărănism

Vreau să discut puţin clasicul ţărănism ce a apărut la televizoarele din România. Mă refer direct la seara de revelion, seara aia în care orice canal tare de televiziune are un program select, unul special care teoretic ar trebui să dea românul pe spate. Anul ăsta, chiar ne dă de tot pe spate, “Paranghelioane” … “Revelion fără număr” etc etc .. ce să zici frate ? – nu o să stau la TV, fiindcă nu ştiu unde voi fi în noaptea de revelion, dar aşa ceva este fără comentarii.

Vedete de genul lui Adrian Minune, Guţă şi mulţi alţii care îţi vor face seara de revelion de neuitat (asta în caz că te uiti la tv). Printre numele ăstea “grele” pe la ProTV (ca noi suntem PRO) mai găsim şi un alt nume greu – tam taram taram pam, Connect-R !! (aplauze vă rog). Haideţi să lăsăm TV-ul pentru seara de revelion, să ieşim în centrul oraşului, să mergem la restaurant, să dăm cu artificii, să facem orice numai să nu privim televizorul. Sau mai aveţi o opţiune, Antena3, unde ăia şi în seara de revelion vor oferi ştiri pe bandă rulantă, eventual îţi vor arăta revelionul din alte ţări (mi se pare corect, cu siguranţă e mult mai frumos decât la noi). Atât am avut de zis, la tv nu va exista revelion de data asta, dacă am fost prea critic în tot ce am zis aici, pot să fiu mândru !

Un an nou fericit, plin de sănătate, bani şi dragoste cât cuprinde !!

0 responses to “Ce ţărănism”

  1. mah adevarul e ca, cam asa e 😀 …s-au cam prostit toti astia de la tv cu programele lor de rev cu tot 🙂 …dar nah ..stii cum zice badea … traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :))
    La multi ani … cu sanatate si veselii si vorba ta cu dragoste 😉

  2. Antena3 ? Ce vorbești mă..Antena3 o să fie ocupată să dea revelionul la care participă Băsescu și să-și dea seama dacă există vreo legătură între modul în care petrece în acea seară și desemnarea unui alt premier :)) ..

  3. @ Mihai : Dar chiar ai dreptate, uite ca nu m-am gandit initial la lucrul asta. Probabil chiar asa va fi… oricum NO TV !

  4. Sa te uiti in seara dintre ani la televizor…nimic mai patetic si mai de prost gust 😐 . In loc sa te distrezi sa tii minte tot anul cum a fost la revelion..tu sa le spui ca: “Frate nu mai stiu ce am facut de revelion dar pot sa-ti spun cu ce a fost imbracat Connect-R la Revelion la PRO TV” 🙂 .

  5. @ Aici Andrei : Eu oricum voi fi plecat de acasa, dar cu o saptamana inainte de revelion toate televiziunile arata 2-3 secvente din ce va fi in seara de revelion pe postul respectiv. Sincer mai mult accent pe taranism si tigani ca anu asta nu s-a pus niciodata !

Leave a Reply

Your email address will not be published.