Ce Tumblr-uri îmi recomandaţi?

By | Gânduri

tINFO: Tumblr este o platformă de microblogging lansată 2007. De ceva ani activez şi eu pe acea platformă, problema însă este că nu prea am oameni pe care să-i urmăresc. Adică, ca să ne înţelegem, rareori găsesc ceva interesant din punct de vedere muzical, al fotografiei, artei, citatelor care să-mi trezească interesul şi să mă facă să-i dau reblog ori să apas inimioara aceea roşie din colţ care este echivalentul unui Like pe Facebook.

Practic nu mai am persoane care să-mi anime dashboardul şi din această pricină caut prin intermediul vostru, oameni pe care să-i urmăresc. Puteţi fi chiar voi, dacă deţineţi un blog acolo şi sunteţi activi, ori persoane străine, nu contează, dar să fie atractiv şi să conţină lucruri faine. Dacă mi-aţi putea aduce şi un argument pentru care consideraţi că ar trebui să urmăresc acel blog, fără să mai stau eu să-mi dau seama despre ce este vorba, ar fi sublim.

Aşadar, ce Tumblr-uri îmi recomandaţi? Aaaa şi era să uit, acesta este al meu. Mă puteţi urmări dacă vi se par interesant, că nu mă supăr. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.