Ce vă atrage atenţia în primul rând la o persoană necunoscută?

În seara asta mi-a venit cheful de o discuţie deschisă. Prin urmare, avem ca subiect întrebarea de mai sus pe care o mai scriu încă o dată şi aici: ce vă atrage atenţia în primul rând la o persoană necunoscută?

Să ne dăm cu presupusul că ne aflăm într-o sală cu multe persoane la o discuţie oarecare. Nimeni nu se cunoaşte cu nimeni, dar prin limbajul verbal, non-verbal şi paraverbal ajungem uşor, uşor să concluzionăm câte o idee-două despre persoanele ce ne înconjoară. Una însă dintre ele ne poate atrage atenţia în mod special, iar eu aş dori să ştiu care poate fi acel lucru “special” care vă poate atrage pe voi la persoana respectivă.

Doresc să menţionez că un lucru care m-ar interesa ar fi calităţile mentale, psihice ci nu fizice (adică să-mi spui felul în care arată), că zău dacă mă convinge o persoană prin felul în care arată. Asta ar fi ultimul lucru. Eu de exemplu aş fi atras de modul de gândire, inteligenţa persoanei respective, felul în care interacţionează cu ceilalţi. Ce v-ar atrage pe voi? Ne putem gândi şi la faptul că ar fi un potenţial partener de afaceri.

0 Responses to " Ce vă atrage atenţia în primul rând la o persoană necunoscută? "

  1. Robert says:

    Daca vorbim de femei, in mod clar senzualitatea si prezenta unui aer de mister. Daca vorbim de barbati si eventual parteneri de afaceri, modul in care se face ascultat de ceilalti, inteligenta de care da dovada. Acum, poate am vazut prea multe episoade din The Mentalist, dar in ambele cazuri limbajul trupului arata foarte multe.

    • Daca vorbim de femei, in cazul meu pot spune ca senzualitatea mi-ar da prima impresie, dar mai mult m-ar atrage felul in care comunica cu cei din jur, inteligenta de care da dovada. N-ai vazut prea mult The Mentalist, ai dreptate, limbajul trupului arata multe. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.