Cele mai faine melodii apărute în 2013

Începusem anul acesta puţin mai pornit pe Soundcloud şi am tot încercat să le înţeleg serviciile, căci cu Spotify, Zonga, Mixcloud sau Grooveshark prin preajmă, mai greu să înţelegi rostul unui alt serviciu de gen. Însă, el fu cam primul dintre acestea, iar Soundcloud-ul are o tradiţie. Astfel că este şi mai popular.

În fine, pe al meu miniblog, Tumblr, tot am pus de-a lungul anului melodii care mai de care, în special cele care au avut un efect major asupra mea. Pe lângă acestea, am pus şi favoritele momentului, piese de mainstream care fie şi aşa, m-au impresionat. Astfel că m-am luat la trântă cu ele şi cu Soundcloud-ul şi am creat la acest final de an un playlist de 20 de melodii apărute anul acesta şi care, din punctul meu de vedere, sunt altceva faţă de restul.

Adicătelea, dintr-o mare grămadă de piese scoase anul acesta, pe acestea le alegi la orice oră din zi şi din noapte, căci ies în evidenţă al naibii de bine. Prin urmare, de la alternative la dance la pop la rock, ăsta-i albumul anului pentru mine. Mi-l pot face CD de maşină şi asculta liniştit pe orice drum, căci e sublim. Îmi propun ca treaba asta să fie una anuală, să devină o tradiţie, iar cu ajutorul vostru să punem în lumină cele mai faine piese. Vă las ataşat playlistul şi vă urez audiţie plăcută!

0 responses to “Cele mai faine melodii apărute în 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published.