Chiar atât de comunistă e treaba ?

By | Gânduri

Mi s-a întâmplat o dată, de două ori, de trei ori, dar hai frate până unde o să meargă trenul ăsta ? adică ok, înţeleg, de 2-3 ori, dar acum deja s-a împuţit treaba de tot. Dragii mei, este vorba despre modul în care unii oameni “trecuţi prin viaţă”, tratează “mucioşii care n-au dreptul la replică”. M-am săturat, pe bune.

Modul în care oamenii mai în vârstă se cred super-eroi, este deja inacceptabil. Nu doresc în a intra în detalii, contează contextul, adevărat, însă chiar aşa noi ăştia mai tineri nu avem voie să mai scoatem un punct de vedere decât atunci când “suntem trecuţi prin viaţă” ?

Şi la şcoală şi pe stradă şi pe internet, peste tot frate. Trebuie să vezi lumea din toate punctele pentru a îţi exprima opinia ? ţara nu mai e acum liberă ? iar dacă eu sunt unul dintre tinerii care din păcate au apucat să vadă latura realistă a lumii prea devreme ?

Drăguţ modul în care unii oameni se consideră atât de deştepţi numai din pricina faptului că au o vârstă mai venerabilă. Vă rog, noi urmăm, voi aţi fost. Poate vrem să schimbăm ceva.

0 Responses to " Chiar atât de comunistă e treaba ? "

 1. TED says:

  nu am nici un motiv sa ma mai consum pe tema asta.

 2. Chim says:

  Asa a fost si probabil va fi tot timpul.. n-are rost sa te stresezi iar daca vrei sa zici ceva, zici ! atata timp cat ai argumente la replicile tale.. atunci “atotstiutorul” respectiv nu prea mai are ce comenta 🙂

 3. julie says:

  e chiar mai comunista de atat..
  si chiar, nu merita consum… desi uneori imi vine sa le urlu in fata..

 4. Val33ntyn says:

  Nu mi s-a intamplat chestia asta. Cand am avut ceva de zis, am zis si gata.

  • Adi says:

   Eu nu zic de zis Valentin, ca si eu am zis sau cel putin am incercat sa zic. Numai ca vorbele mi-au fost taiate inainte de a le termina. Si nu pe tonul pe care explicam, ci pe unul inalt, nervos, superior.

 5. bucur says:

  sunt unii oamenii care din pacate au imbatranit degeaba…

  • Manciu says:

   Haha…asta nu era o problema. Problema in sine ca majoritatea au imbatranit degeaba. Sunt irascibili si nu vor sa inteleaga nimic din ce le spui…chiar daca ai dreptate. La noi pensionari se multumesc sa primeasca pensia si sa se planga de ea…Multumesc alor mei bunici ca nu sunt asa..

 6. Zozo says:

  Uhh, asta m-a atins. E mai trist atunci cand respectivele persoane care te considera prea mic sunt chiar parintii tai. Pe mine asta ma doare uneori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.