Cică acasă

Aş putea să spun că am ajuns acasă după o săptămână în cantonament la Sătic. Dacă vreţi voi neapărat să vedeţi unde, vă arăt că aici şi o recomand. Recomand fiindcă sunt condiţii, iar mâncarea a fost foarte bună, ceea ce contează, nu ?.. in fine. Preţurile sunt cam piperate, dar cine vrea pe la munte, puteţi ajunge pe acolo. A fost o săptămână plină de muncă, fără prea multe plimbări prin imprejurimi, adică a fost.. una singură. Până la urmă a fost un cantonament, iar eu acum nu dau informaţii, nu dau fiindcă nu are rost şi până la urmă nu prea interesează pe nimeni sau măcar aşa ar trebui. Cuvântul “cantonament” ar trebui să explice totul.

Spuneam că am ajuns acasă, dar să văd dacă mai şi stau pe acasă. Am săptămâna asta un seminar cu un ceh pe nume Jaroslav Kucera, la dans şi am înţeles că e foarte bun pe latino, aşa că toate pânzele sus. În weekend plec la Sibiu că începe noul sezon, iar eu sunt nerăbdător să rup .. sau .. să fiu rupt. Ăsta mi-a fost “articolul” de revenire, acum ştiţi că sunt sănătos, că am muncit, că m-am distrat.. aaa asta nu am spus, nu mai contează. Poze, video (poate) apar pe Facebook curând şi câteva şi pe Flickr, aşa că staţi prin preajmă dacă vă interesează.

Demo ?

0 responses to “Cică acasă”

  1. Pai la un cantonament se munceste,nu se merge la frecat menta,ca doar poti freca menta pe gratis si acasa:)) .Mult succes cu dansul si sa mai revii curand pe blog;;)

  2. Welcome home,n-am apucat să-ţi spun. ;;) În legătură cu mallu` nu ai pierdut foarte multe,mie nu-mi place,îmi plac doar scările rulante .. dar asta e doar părea mea.A da şi baftă cu seminaru.

    Apropo,am petrecut 2 ore pe Tumblru` tău ascultând muzică.Nu că mă laud sau ceva de genu,asta doar aşa,ca să şti că îmi place muzica de acolo. :))

  3. @ Andreea : Stiu ca-ti place muzica de acolo, adica mi-am dat seama de pe Facebook mai mult. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.