Cine eşti de fapt ?

By | Spuneri

Întrebarea asta mi-o pun aproape în fiecare zi şi nu cred că voi putea vreodata să-mi răspund, pentru că nu o să pot, momentan. Chestia asta cu cine eşti deja devine obsedantă pentru mine şi sunt absolut sigur că nu sunt singurul. În primul rând, nu cred că voi înţelege vreodata de ce cu cineva sunt un om şi de ce cu altcineva sunt altul.

Sunt sigur că şi voi trăiţi asta, să vă purtaţi într-un anumit fel cu nişte persoane în timp ce cu altele să le trataţi ca pe bibelouri. Direct, nu există constanţă în comportament. Pot să spun că-mi place să scriu, că sunt blogger, că-mi place internetul, dar acolo unde cercul n-o cere, mă fac că nu sunt, involuntar. Pur şi simplu, când mergi la o partidă de fotbal cu anumite persoane care n-au nici măcar întreg profilul completat la Facebook, nu poţi să porneşti o discuţie despre blogging.

La şcoală mă port într-un fel, la bloc altfel, pe internet altfel şi tot aşa. Dacă există vreo persoană pe aici care are cunoştinţe în aşa ceva, aş avea nevoie de nişte explicaţii. Bineînţeles că acum probabil voi fi înjurat că de ce întreb eu pe alţii printr-un articol despre chestia asta când blogul e de fapt pentru opinii. Să vă bagaţi unghia-n gât, deaia, că nici măcar nu ştiu cine a spus “regula” asta.

Aşadar, sigur aţi experimentat şi voi, probabil chiar acum faceţi asta, care e explicaţia ? vă place ? vă displace ? şi până la urmă, există acele momente când sunteţi mulţumiţi de cine sunteţi, iar în nici 5 minute totul se întoarce la o altă persoană.

0 Responses to " Cine eşti de fapt ? "

 1. zecedezero says:

  si nu e ciudat cand doua grupuri fata de care te comporti diferit se intersecteaza?

  • Adi says:

   Pai ideea e ciudata oricum ea in sine. Adica mi s-a mai intamplat, numai ca fata de ambele grupuri m-am comportat tacut. Adica sa zicem ca daca ieseam cu un blogger prin oras, vorbeam de lucruri de-ale noastre, ne intalneam cu prieteni de la bloc, eram ceva de genul “fuck that shit” si incepeam si spargeam seminte cu injuraturi si toate cele :))

 2. bucuros says:

  ai drepatate si eu sunt asa daca ma gandesc mai bine, la scoala sunt un sfant merg drept si nu injur dar cand ies iau toti sfintii…
  e doar un exemplu

Leave a Reply

Your email address will not be published.