Cine (e Adi)spune?

adi1500

Scriu despre lucrurile care mă interesează pe blog. În fiecare articol pe care-l public, se regăsește câte o parte din fiecare pasiune a mea.

Am pornit pe drumul bloggingului în anul 2007. Pe atunci habar n-aveam că există această posibilitate și nici nu știam de noțiunea de blog.

Mad Dog mi-am zis inițial, dar în luna martie 2008 am trecut pe domeniu și mi-am ales nickname-ul Jokker. Scriam la acea vreme la adresa jokkerblog.com.

Vremea a trecut, sentimentele mele pentru blogging au crescut considerabil, iar după un an, am spus că-i timpul să iau în serios treaba asta. Astfel că-mi aleg pseudonimul AdiSpune, datorită multiplelor conversații în care se regăsea și acest „Adi spune / zice că ar fi…” în cercul meu de prieteni și schimb adresa la adispune.com.

În 2011 am făcut trecerea pe .ro considerând că acesta este lucrul pe care vreau să-l fac până în momentul când nu voi mai putea scrie fizic sau psihic. De asemenea, cum domeniul meu de activitate implică foarte mult online-ul, îmi doresc ca acest blog să aibă și rol de C.V.

Pe lângă blogging, alte pasiuni notabile ar fi sportul, despre care am scris mai jos, fotografia care este talentul ascuns, dar inconstant al meu și radio-ul. La ultimul voi insista nițel, că a fost dragoste la prima audiție prin vara anului 2007. Pe atunci eram prin a VI-a și lumea făce radio online prin Shoutcast cu Winamp. Mi-a plăcut și am început să torn și eu melodii din calculatorul meu pe net. Dădeam dedicații prin Y!Messenger și așa am ajuns mai târziu, prin liceu, să fac emisiuni la Radio TheFiles (un torrent românesc) și mai apoi la Just Another Radio, un radio din Marea Britanie. Emisiunile la cel din urmă erau, bineînțeles, în engleză.

În 2015 am înființat alături de Andra Nicula emisiunea VERSus la Radio IndieGen. Am scris despre trebușoara asta aici. La mai bine de un an distanță, odată cu închiderea Radio IndieGen, a trebuit să întrerupem seria de emisiuni.

Sunt un adept al cărților. Îmi place să scriu recenzii de carte, să citesc din greu și să învăț prin asta o groază de chestiuni. Am dedicat un articol special cititului aici. Sunt un fan al literaturii absurdului, iar în dezvoltarea criticii mele sunt adeptul cultivării experienței și gustului, biblia în acest caz fiind „Critica Rațiunii Pure” de Immanuel Kant. Am un mod critic de a privi lucrurile și a scrie despre ele.

Sportul este o altă latură importantă a mea. Pe lângă blogging am făcut 15 ani din viață dans sportiv de performanță, obținând diferite premii, dar cel mai mare câștig l-am avut la nivel de experiență. Prin dans am învățat înainte de toate, trucurile vieții și cum să “dansez” cu ele. Pe lângă dans am mai făcut fotbal la echipa locală, F.C.Argeș, pe vremea gimnaziului.

Sunt atras de publicitate și lucrurile creative. Îmi place să jonglez cu structurile de cuvinte în așa fel încât să ofer o imagine frumoasă. În 2015 am fost, timp de trei luni, băiatul cu social media content-ul la Fantazia PR.

Pentru mai multe discuții, te invit să folosești pagina de contact. De asemenea, pe pagina mea de Facebook public actualizări scurte şi de moment. 🙂

Pe lângă blog, am mai apărut sau scris în:

Pe social media: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+

Proiecte realizate în online:

Leave a Reply

Your email address will not be published.