Coca-Cola și-a deschis magazin

Păcat că-i vizitabil doar până pe 24 iunie. De aceea vă urgentez să mergeți și să profitați că aveți ce experimenta acolo.

Miercuri, după o zi întreagă de studiu, în lungul drum spre casă mi-am permis un popas în Piața Universității. Motivul? Primisem mail cu câteva zile înainte că Coca-Cola avea să-și deschidă un magazin – POP-UP Store. Eram curios, evident, iar ca să-mi satisfac curiozitatea asta am trecut pe acolo.

Garderoba Coca-Cola

În primul rând, nu credeam niciodată c-am să apuc să intru într-un magazin plin de lucruri cu brandul roșu de băutură neagră. Pe bune. Am fost haine, bijuterii, trollere, o chitară, dar Andrei mi-a zis repede că „aia, nu!”, postere, o groază de lucruri vintage cu Coca-Cola. Eu mă gândeam la ceva sticle, ceva postere, dar nu, era toată colecția. Tot ce se putea. Și nu arătau rău.

Bijuteriile erau realizate din sticle de Cola reciclate. Erau făcute cu bune intenții. Am aflat că acolo pot să-mi personalizez o sticlă cu mine. M-am dus și am făcut-o și p-asta. Am apucat să văd o rochie făcută din doze de Cola. E un singur exemplar existent și acesta e expus acolo. A fost un popas frumos.

Faza faină e că tot ce ai citit mai sus poți experimenta și tu dacă treci până pe 24 iunie prin Piața Universității. Toate produsele cu brandul sunt cumpărabile și în ediție limitată. Sunt, practic, exclusive pentru această dată. Nu cred c-ai vrea să ratezi ocazia. Programul e zilnic între orele 10.00 și 21.00.

Ca să vă mai spun ceva, Delia va concerta mâine la Coca-Cola POP-UP Store. Să-mi spuneți dacă v-ați făcut sticle personalizate, o poză n-ar strica, v-o las mai jos pe a mea. 😀

Coca-Cola cu AdiSpune :D

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.