Concert Vama @ Piteşti

By | Spuneri

Chiar îmi era dor de un concert, nu cred că am mai fost la vrun concert de ceva timp. Nici numai ţin minte care a fost ultimul meu concert, dar mă bucur ca s-a ivit ocazia asta. Adică, ce mi-a plăcut este că pentru prima dată la un festival desfăşurat în Piteşti, s-a ascultat numai muzică bună live de toată calitatea. Ce mi-a plăcut şi mai mult este că genurile muzicale au fost pop rock şi pop punk, dar şi old rock. Spre ruşinea ruşinii mele am ratat recitalul The Marker, care începuse la ora 18:00, dar am ajuns pe la 18:45 acolo când deja pe scenă canta trupa Incognito (parcă aşa se scrie) din Bistriţa cum au zis băieţii. Au cântat chiar frumos, coveruri de la Michael Jackson, The Killers şi multe alte trupe celebre. Deşi concertul cu Vama era programat pentru ora 20:00, trupa lui Chirilă a intrat cu un sfert de oră mai devreme pe scenă şi şi-a început recitalul. Toate melodiile au fost bestiale, un live de super calitate şi un joc de scenă din partea lui Chirilă de nota 10.

Vama concertand

Vama concertand

A fost un moment înainte de melodia “Dumenzeu Nu Apare la Ştiri” în care vocalistul trupei Vama cu camera în mână, a anunţat că va pune acea filmare pe blog, şi a întrebat mulţimea ce părere avem despre parlament, despre guvern, despre oamenii din fruntea ţării. Evident reacţiile au fost foarte dure, iar răspunsul la întrebarea “ce oferim noi porcilor de la guvernare?” a fost “MUIE!” şi din nou MUIE !

Am sărit, am cântat toate melodiile până am răguşit, am luat autograf de la Chirilă, m-am pozat cu el, cu toate astea a fost o seară foarte frumoasă şi plină de lucruri bune. Ţin să mai felicit poliţia pentru securitatea oferită, nu am văzut absolut niciun incident, ţiganilor care făceau parkour în centrul oraşului după concertul Vamei, în speranţa că vor câştiga 2 lei şi tuturor oamenilor cu care m-am distrat în seara aia.

Am furat foto de pe : Blog Tudor Chirilă

0 Responses to " Concert Vama @ Piteşti "

 1. Daniel says:

  Nu l-ai intrebat pe Tudor daca face link-exchange ? :))
  .-= Daniel a scris pe blog : Hmm… =-.

 2. Haylie says:

  ce frumos:) in Alba Iulia nici Propaganda nu mai prea concerteaza;))

 3. Adi says:

  @ Daniel : Nu, de ce l-as intreba ? 😐

 4. RaZvi says:

  a fost frumos la concert :> . 😡
  chiar nu ma asteptam sa cante melodia 18 ani 😀 .

 5. zozo says:

  au fost vineri si in Timisoara,dar eu am fost la botez :)) (ce diferenta de eveniment)

 6. Adi says:

  @ zozo : Da, au fost in club The Note, am vazut niste poze si de pe acolo. Se pare ca a fost fain ! 😀

 7. zozo says:

  app:ai un premiu de la mine.
  vezi pe blog

 8. marales says:

  sa sti ca te invidiez 🙂 de 2 luni tot caut un bal sau un concert in bucuresti la care sa cante vama si tot nu gasesc

 9. AlecsA says:

  Ce `cul`!
  :X
  Vreau si eu la concert Vama! 8->

  Am fo`la unu`acu`2-3 ani. De atunci… 😐
  .-= AlecsA a scris pe blog : Inca o duminica. =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.