CONCURS : Fă-te auzit !

By | Spuneri

Având în vedere că emisiunea mea este la început, m-am gândit să fac un mic-mare concurs la acest început de drum. Este foarte simplă chestiunea, foarte uşor de făcut. La început va trebui cu ajutorul vostru să răspândim vorba.

În acest concurs ideea este de promovare. Dacă eşti un artist ce activezi în genurile : rock, punk, metal, dubstep, drum and bass, rap, hip-hop sau doreşti o carieră şi nu ştii cum să te afirmi, aceasta este şansa ta. Dacă ai un prieten care compune astfel de “muzici” atunci nu ezita să-l anunţi. Nu-i necesar un artist solo, merge şi trupă. Trupă, solo, nu contează, dar trebuie neapărat să se încadreze în aceste genuri.

O dată ce ai citit până aici sau ţi-ai anunţat deja prietenul, spune-i să pună un clip cu cea mai bună melodie (după părerea lui şi a fanilor) pe PAGINA DE FACEBOOK a emisiunii. Apoi începe concursul. Clipul cu cele mai multe like-uri are parte de un interviu în ediţia de după vacanţă (14 sau 21 septembrie) + melodia respectivă care va cânta de două ori în acea ediţie şi de fiecare dată pe parcursul a unei luni (adică 4 ediţii).

Este foarte simplu. Ai o şansă în a te face auzit în mai multe colţuri ale ţării. Interviul se va face prin Skype (deci va fi necesar să ai un ID de Skype şi un microfon). Pentru mine este o plăcere să găsesc talente prin intermediul acestui concurs şi să ştiu că am contribuit la creşterea lor spre succes. Nu uitaţi să răspândiţi vorba în cât mai multe colţuri, voi vorbi şi miercuri la emisiune despre acest concurs.

Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziţie adresa mea de mail : adispune@gmail.com sau la numărul de telefon – 0751157921.

0 Responses to " CONCURS : Fă-te auzit ! "

  1. Jteph says:

    Chiar știu pe cineva la început de drum. Sper să-i fie de folos. Succes tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.