CONCURS: Logo nou pentru AdiSpune.Ro

Timpul a trecut și iată că a venit momentul să aduc niște schimbări prin viața mea de blogger cât și de zi cu zi. Deși am tot spus că am ajuns într-un final să mă identific cu omul Adrian Anghel al internetului, ei bine nu e așa. Lumea într-adevăr a început să mă vadă ca fiind bloggeruldansatorul și apoi prietenul lor, dar simt că ceva nu-i în regulă. Mă lupt de cu zor să-mi stabilesc o anume amprentă asupra scrisului, cât și asupra internetului per total.

Din cauza lipsei mele de interes amestecată cu lipsă de timp, am ajuns astăzi să observ o grămadă de bloggeri cu titulatura [numespune], fapt ce mă deranjează și mă alarmează în același timp. Mă deranjează deoarece am fost primul cu inițiativa asupra acestui username, am decis la un moment dat să trec pe numele meu, dar cum nu dă la fel de bine la brand precum dă AdiSpune, am continuat așa. De altfel, mă alarmează din pricina faptului că am pierdut teren suficient în fața unora. Până acum, trebuia să însemn cineva în online și totuși nu am atacat suficient de decis titulatura aceasta de blogger, de brand AdiSpune.

Prin urmare, odată cu sfârșitul examenelor din vară, mă pun serios pe poziții. Am schimbat tot ce era de schimbat, din nou și m-am schimbat și eu. Cu totul. Am nevoie de un logo nou, însă cum nu cunosc persoane de design, am decis să apelez la creativitatea voastră. Ce ofer în schimb? Spațiu la mine pe blog, un banner adică, timp de 3 sau 6 luni de zile în funcție de cât de fain e creația. Practic, un logo care să simt că mă reprezintă și care să se muleze perfect pe designul de acum. Bannerul va sta ori în header (full width) ori în sidebar (300px).

Doresc să văd latura voastră creativă. Ideea mea ar fi capul unui tip mai hipster cu barbă nerasă (scurtă), ochelari de soare, păr vâlvoi și dat din gură. Dar cum nu am talent la așa ceva, rămâne să vă văd pe voi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.