CONCURS: Te trimit la In Transylvania!

Cine a zis că festivalurile sunt gata? Mai avem, copii. Mai avem. Următorul de la noi este In Transylvania, festivalul de la kilometrul zero al României. Totul se întâmplă în Drăguș, mai precis la baza pârtiei Drăguș.

Acolo se poate ajunge cu mașină, tren până la Făgăraș și apoi taxi până la festival sau microbuz până la Sibiu, altul până la Făgăraș și apoi taxi până la festival sau pe munte. Evident.

Cum a fost la prima ediție am scris aici, iar recomandarea mea este să încercați. Observ că ținuta muzicală e alta, cu un line-up mult mai funkisho-electronic. E de bine, adică. De asemenea la afterparty vin DJ-ii de la La Resistance.

Subcarpați sunt pentru a II-a oară și deja se creează o tradiție cu prezența lor. Poate vor veni la fiecare, sper eu. Eu nu voi putea ajunge, dar mă bazez pe voi, cei care veți merge prin concurs aici că-mi veți face în ciudă.

Ce-i de încercat acolo?

Pe lângă activităţile de entertainment din incinta festivalului, la 100 de metri distanţă se află Aventura Parc Drăguş, un parc în care se găsesc 4 trasee de aventură de dificultate progresivă şi panouri de căţărare (pentru copii şi adulţi), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborâri în tiroliana etc. Participanţii la festival vor beneficia de un discount de 20% în Aventura Parc Drăguş în baza brăţării de acces la festival.

În plus:

Zonele de after-party au o privelişte ameţitoare asupra Ţării Făgăraşului, iar terasele şi zonele de hamace sunt perfecte pentru a te relaxa, a citi o carte bună sau pur şi simplu pentru a admira natura. Iar dacă vorbim despre after-party, punctăm din start că zona de DJ va fi acoperită de La Resistance DJ’S, anume: Primarie, Calin, Vygo, Saboar, Pavlov, Brody & Dr. Panda, BeatJunkz, Paul Adrian, Miazanoapte, Tiberiu & Vayda, Godeanu, Ielle.

Vă bag aici afișul cu tot cu line-up. Click pentru a-l mări. In Transylvania 2015 mic

Iar acum, CONCURS!

Nu trebuie să faceți multe, duminică la 21.00 am încheiat concursul, la 21.30 am anunțat câștigătorii. 

Ceea ce vreau este să spuneți de ce vreți să mergeți la festival, iar câștigătorii vor avea câteva task-uri acolo și anume: să vină cu o experiență pe care s-o povestească pe blogul meu. Textul se va transmite pe mail, iar cele patru experiențe vor fi pe blog ca recenzii ale acestei ediții a II-a a In Transylvania. 

Sunteți gata? Cortul e gata? Totul? Bun, vă aștept comentariile! 🙂

CÂȘTIGĂTORI

A venit momentul mult aștept. Atașat găsiți lista cu câștigători. Nu pot face drum rolls sau alte nebunii, fiindcă trebuie atașată o imagine. Primii PATRU (Bogdan Madalin, Vlaicu Adriana, Chitoiu Andrei și Sebastian Pisăliță) din listă se vor regăsi pe lista de invitați la intrarea în zona de festival.

Abonamentele sunt duble, așadar mai puteți lua pe cineva cu voi pe abonament.

castigatori-in-transylvania

O să am nevoie de un mail scris la adispune@gmail.com cu numele complet și corect de la voi, cei care ați câștigat ca să-l trimit safe & sound la organizatori. 

Mulțumesc celor care ați participat, iar dacă nu ați câștigat, faceți cumva și mergeți oricum căci este o experiență acest festival. 🙂

0 responses to “CONCURS: Te trimit la In Transylvania!”

 1. Vreau sa ajung acolo pentru ca vreau sa ascult SUBCARPATII chiar SubCarpati 🙂 Cea mai buna idee de produc placement pentru o trupa geniala. I-am ascultat la Untold si chiar daca au avut ceva probleme cu microfoanele, ideea de a asculta piesele lor cum rasuna in creierii muntilor mi se pare demential de bestial 🙂

 2. cine nu ar vrea ? pe langa un line-up foarte bun care promite 3 zile dementiale, locatia este extraordinara !!! bine, poate este putin entuziasmat si nerabdator si “cercetasul” din mine :)) in trecut am facut parte dintr-o astel de organizatie.
  E vara e cald si ce ar putea prinde mai bine decat racoarea din Fagarasi pentru a-ti alimenta setea de distractie si aventura ? 3 zile cu cortul iuhuuu

 3. Să fie oare In Transylvania noua experiență pe care nu ai voie să o ratezi dacă îndrăgești muzica electronică pe background montan? Cu siguranță! Numai gandindu-mă la ecoul muzicii de la poalele munților Carpați (și al Subcarpaților) mi se face pielea de găină. Și pe lângă asta, vreau să încerc activitățile pline de adrenalină precum: trasul cu arcul, aventură park și călăritul. Și cred că e momentul perfect să mă bucur de temperaturi mai scăzute, însă nu vitrege, departe de jungla de asfalt. Și chiar dacă va ploua, ca anul trecut, atmosfera incendiară de festival sigur nu va lipsi.

 4. E prima oara cand o sa merg cu cortul la munte! Pana acum am stat doar la cazare. Primul festival la care o sa particip si, mot-cocot, ajung la festival fix cu o zi dupa ziua mea 🙂
  Pe cei de la Subcarpati i-am ascultat peste tot (Vama, Bucuresti, Pitesti), dar niciodata la altitudine. Cu siguranta voi fi in primul rand la toate concertele, pregatit sa absorb muzica, transformand-o in sentimente.

 5. Vreau sa merg la In Transylvania pentru ca este un festival atipic si mai ales pentru ca e amplasat intr-o zona super rustica,departe de orase,de poluare si de probleme cotidiene.As vrea foarte mult sa-i vad pe cei de la N.O.H.A si Subcarpati dar in special pe cei de la Lemon Bucket Orchestra pe care nu i-am vazut pana acum live.Este un eveniment care ne aduce inapoi in legatura cu natura,intr-un mod unic ..prin muzica.Debea astept editia de anul acesta! 🙂

 6. Vreau să trec peste criza de 30 ani !!!
  Oare sunt “born to party ” or Not

 7. Imi amintesc acum 2 ani cand am vizitat pentru prima data zona si am ramas complet fascinata de diferenta atat de prezenta intre locuri diferite ale tarii. Aici traditia primeaza. Autenticitatea si frumosul sunt la locul lor. Vreau sa merg pentru simplul fapt ca vreau sa retraiesc ceea ce am simtit atunci, vreau sa ascult muzica ce isi gaseste substanta in folclor, in frumos (Subcarpati). Vreau sa simt emotia unui festival, adrenalina si extazul de care am tot auzit. Vreau sa simt muntele vibrand si aceasta este ocazia perfecta. Toate acestea ar reprezenta incununarea unei veri reusite.

 8. Pentru ca orice festival unde canta Subcarpati, are ceva special! nu exista concert/festival al lor de la care sa nu fi venit cu amintiri placute si prieteni frumosi ( oamenii sunt inca frumosi ! ) .

Leave a Reply

Your email address will not be published.