Confesiune

Ştiu că n-am mai scris un articol consistent de aproape o săptămână. Ştiu că am absentat şi de pe blogurile care de obicei le mai citesc şi ştiu că am dispărut total din activităţile de online care totuşi implică o muncă. Adică, nu mă refer la statul aiurea pe Facebook şi alte servicii numai aiurea.

Trebuie să fac o confesiune faţă de voi. În primul rând am fost pierdut pentru câteva zile, n-am ştiut ce să fac, cu ce să încep, dar în primul rând nu am ştiut ce se întâmplă cu mine. Am avut un moment de impas din care credeam că nu voi mai ieşi prea curând. Şi totuşi.

Am avut şi mulţumesc Lui Dumnezeu, încă mai am oameni care la orice oră, indiferent de orarul lor, îşi fac timp pentru mine să mă asculte. Să-mi spună în faţă părerea, să mă facă să înţeleg, să-mi arunce depresia în mare. Oameni care îmi deschid ochii atunci când ei stau închişi prea mult timp. Oameni pe care nu ai cum să îi respecţi, dar ai cum să-i iubeşti.

Respectul în acest caz nu se mai pune la socoteală. O imagine cu un citat, văzută pe net, spunea : respectă-i pe cei care găsesc timp în orarul lor pentru tine şi iubeşte-i pe cei care vin la tine indiferent de ce au în program. În cazul acestui citat, până ieri nu am putut să-l cred. De ce ? – fiindcă nu am avut oameni care să facă acele lucruri. Iar apoi, stând să mă gândesc mai bine, nu-i ok nici să faci ca în partea a II-a a acelui citat, asta dacă chiar ai ceva important în program.

Şi până la urmă, închei aici. Mi-am pus în cap să mă trezesc, să reîncep munca şi să realizez ceva în vacanţa asta, cât a mai rămas din ea. De obicei, nu se fac astfel de lucruri pe bloguri, nu de la oameni care vor ceva prin blog, care vor să ajungă ceva prin blogosferă. Am vrut doar să vă las această mică notiţă. Legat de citat, mie mi-a fost demonstrat – voi ce părere aveţi ?

sursa foto

0 responses to “Confesiune”

  1. E bine că ai reuşit să treci peste până la urmă. E drăguţ când vezi că cineva îşi sacrifică timpu’ ca să te ajute şi în ziua de azi, rar întâlneşti oameni d-ăştia… 8-|

    Şi ca să-ţi răspund la întrebarea din încheiere, mie nu prea mi-a fost demonstrat citatu’.

  2. O sa fie bine pana la urma :).
    Eu una sunt de acord cu citatul, dar pana acum nu mi s-a adeverit niciodata.

  3. Imi place citatul cred ca realmente releva prietenia adevarata, in plus ce sa zic, ma bucur ca ai trecut peste moment, toti avem zile mai bune si mai putin bune!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.