Continuă să faci sport!

By | Spuneri

Astăzi îmi închei şi eu provocarea de a face sport de la Motivonti, de altfel nu prea o provocare pentru mine ci mai degrabă sportul pe care-l fac în fiecare zi cu un obiectiv. Am rămas uimit de cum am reuşit în doar o lună să-mi pierd forma fizică dobândită vara trecută şi în special în lunile februarie şi martie cât m-am pregătit pentru campionatul naţional de dans sportiv.

Cele 25 de ture de stadion pe care le făceam vara trecută + scări acum sunt doar istorie, mai nou alegându-mă cu o frumoasă burtă de la prea multele beri şi grătare mai ales că a venit anotimpul călduros. Provocarea a venit numai bine pentru a-mi reveni în formă, printre picăturile de timp liber din această ultimă lună de şcoală, m-am descurcat şi am reuşit să ating numerele din obiectiv.

Morala este următoarea: continuaţi să faceţi sport, vorbesc acum cu voi cei care aţi acceptat provocarea Motivonti, dar şi cei care fac sau nu prea fac sport. O să vă plângeţi rău de tot de milă pe urmă, credeţi-mă, zilele trec fără să faceţi sport şi o dată vă treziţi prea plini, reflexele dispar şi ele, greutatea şi încetinerea în mişcări se simt însă cel mai bine. Ieri în loc să alerg am ales să joc o partidă de fotbal de vreo 2 ore în care am decis să-mi pun limitele la încercare. Se pare că reluarea turelor de stadion s-au dovedit eficiente, oboseala prezentându-se pe final abia.

Aşadar faceţi sport! Veţi vedea că scăpaţi de tot stresul ce se adună peste zi, noaptea devine mai odihnitoare, mintea mai limpede, iar corpul, fie vorba între noi, mult mai atrăgător. Cred că aţi observat şi voi că se vede de la o poştă diferenţa între un sportiv şi un om care lucrează la birou şi nu se mişcă deloc.

Aşadar sport, sport şi iară sport! Mulţumesc Motivonti pentru provocare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.