Cu Echipa Bloggerilor la Cupa Prieteniei Bergenbier

Treaba stă în felul următor. Echipa Bloggerilor și-a anunțat participarea la Cupa Prieteniei Bergenbier, prin urmare când se va face și mai cald afară, asta spre final de mai, va lua parte la această faină competiție.

Cu ce se alege echipa câștigătoare? Cu un drum în Franța în 2016 unde se va întâmpla Campionatul European de Fotbal și unde România are șanse reale să se califice, fiind în momentul de față pe primul loc și, sincer să fiu, neavând cum să nu se califice dat fiind contextul actual.

Partea și mai interesantă vine acum. Fac parte din această echipă a bloggerilor care va participa la competiție și nici nu cred că mai este cazul să vă spun cât de motivați suntem să avem un parcurs frumos și îndelungat. Vrem să demonstrăm, ca de fiecare dată, că dacă ești blogger nu înseamnă că stai toată ziua într-un scaun și tastezi. Bineînțeles că aici o să avem nevoie și de susținerea voastră! 😀

Dacă vrei, poți participa și tu. Te duci pe site-ul competiției, îți faci un cont și te alături unei echipe. Dacă ai deja oamenii cu care să formezi o echipă, atunci nu mai sta pe gânduri că-i șansa voastră să ajungeți în Franța la CE, asta dacă treceți de noi, bineînțeles. Tot pe sistemul acesta, îți faci un cont, apoi îți creezi o echipă devenind automat căpitanul ei și începi să trimiți invitații pe mail prietenilor tăi ca să se alăture. Nimic mai simplu. Apoi vă prezentați la competiție și vă jucați șansa.

Cam așa a fost anul trecut.

În București Vest partidele se vor juca pe 22-24 mai, dar până atunci echipa noastră va mai bifa câteva antrenamente, câteva meciuri de pregătire ca să ne trasăm clar obiectivele și să fim siguri că le și îndeplinim.

Dacă ești interesat când se va desfășura cupa în orașul tău, accesează pagina aceasta și află.

Din componența echipei fac parte: Adi Zăbavă (cpt & GK), Alex Tunaru, Alex Cirstea, Cornel Ilie, Lucian Marin, Bogdan Marin, Alin Pandaru (press officer), Marius MATAche (coach), Ovidiu Pătrașcu (băiatul acela de rupe tot la FIFA) și subsemnatul.

Urmează o perioadă de pregătire și vă vom ține la curent cu parcursul nostru spre Cupa Prieteniei Bergenbier. Fiți alături de noi!

0 responses to “Cu Echipa Bloggerilor la Cupa Prieteniei Bergenbier”

Leave a Reply

Your email address will not be published.