Cum a fost în Orașul Minunilor

By | La aer liber

Dacă vă spun că este primul meu concert complex la care mă duc, mă veți crede pe cuvânt?

Da, cam așa este. Pe 3 octombrie am intrat în Orașul Minunilor și am rămas uimit de ce-am văzut, de ce-am trăit, de ce-am auzit. Ca o minune.

Organizarea

Foarte bună. Nu a fost aglomerație la uși, nu am auzit pe cineva să se plângă de acest lucru.

Modul de achiziționare a băuturilor și ce mai voiai să-ți iei de mâncare era pe sistemul 1 jeton = 6 lei. O cafea costa un jeton. Ca la festivaluri, de altfel.

Sala a fost împărțită pe compartimente, bineînțeles. Terenul 1, Terenul 2, locuri pe scaune și așa mai departe. Din nou nici aici n-au existat probleme. Pe scurt, o organizare de nota 10.

În deschidere

În deschidere au cântat cei de la Blackstar, pe care nu i-am mai auzit înainte. Mi-au lăsat o impresie plăcută și dacă i-aș mai vedea pe vreun afiș, aș merge să-i ascult. Mult mai cunoscuții băieți de la byron au fost cei care au încheiat încălzirea. Aa, poate vreți să-i vedeți în turneu cu Bărbați Mișto.

Sunet, lumini, spectacol

Un show complet, așa cum am zis. Sunetul a fost surround și a făcut diferența. Se auzea altfel față de concertele normale. Luminile au fost spectaculoase și au creat o atmosferă de basm.

Trebuie să mărturisesc că acesta este primul show Vunk la care merg la Polivalentă. Trupa și-a făcut un obicei din a concerta anual în perioada aceasta la Polivalentă, venind de fiecare dată cu un concept nou.

Acest concept, Orașul Minunilor, s-a născut undeva prin aprilie, anul acesta. Nimeni nu avea idee că ei erau în spatele proiectului. L-au crescut așa frumos și atât de bine încât vânzarea biletelor s-a produs ca pâinea caldă. Ce înseamnă să ai un PR bun?

Ecranizarea filmului pe tavanul Sălii Polivalente a fost într-adevăr o mișcare de efect care a captivat rapid publicul. Interacțiunea cu acesta pe care a creat-o Cornel Ilie, ce să mai, a fost cel mai complet show la care am asistat până acum.

Mai sus e un video. Da, exact așa a fost la Vunk în Orașul Minunilor. Dacă mă întrebi, la anul pe vremea asta ce voi face, probabil îți voi răspunde că va fi un weekend rezervat pentru un concert Vunk. 😀

Timp de două ore, Vunk a concertat într-o formulă adăugită, prin urmare, iată eroii Orașului Minunilor: Cornel Ilie, împreună cu colegii săi Gabriel Maga, Bogdan Crucianu și Nicu Sarghea, ajutați de Bobby Stoica, Răzvan Ilie, Dan Incrosnatu și de Dan Nicolau.

Mi-este foarte greu să exprim în cuvinte ce am trăit la concertul Vunk, în mare parte și pentru că a fost o experiență inedită.

Mai am nevoie de astfel de experiențe ca să construiesc un text coerent și bine pus la punct. Dacă mă întrebați: merită să merg? DA, vă răspund.

Un moment memorabil a fost cel în care trupa ne-a cântat cu luminile stinse, un cântec calm, liniștit în care noi, spectatorii, am fost îndemnați să ne conectăm / gândim la persoanele dragi nouă. Să creăm astfel o legătură cu ele. A fost un moment emoționant, inedit.

O galerie cu poze se găsește mai sus.

Credit foto: Petru Ivu, Dragoș Asaftei și eu. 😀

0 Responses to " Cum a fost în Orașul Minunilor "

  1. […] Cam așa a fost în Orașul Minunilor. var btn_style = '80×18'; var article_id = '5137'; var mc_url = […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.