Cum e cu 1 iunie ăsta ?

Ieri a fost ziua copilului, iar în oraşul meu şi nu numai au fost diferite manisfestări ale acestei sărbători. Buun, eu mi-am început ziua cu Google.Ro fiindcă ăsta e homepage-ul Firefox-ului care nu îl mai folosesc. Imediat noul logo Google şi-a făcut apariţia. Acest logo sincer mie mi-a arătat cu totul altceva decât ziua copilului, arăta ceva de genul : “scoală-te, mănâcă repede, dar ai grijă să nu te îneci şi marşi pe uşă spre şcoală că întârzii” – nu aşa erau imaginile ălea ? cum puneai scroll-ul pe logo, spunea : “ziua copilului”. Îţi dai seama ce important era ? de fapt dacă stau bine să mă gândesc cam asta e viaţa unui copil la ora asta şi nici şcoala nu prea mai e cu toate grevele sau “nu” grevele ăstea.

Pe Twitter toată lumea cu imagini (avatare) noi cu ei când aveau 4-8 ani sau mai ştiu eu, folosind hashtaguri de genu #canderamcopil .. bla bla. Sincer nu mi-am pus nicio imagine la avatar cu mine când eram în pamperşi sau acel hashtag fiindcă nu a fost necesar, pentru mine 1 iunie a fost o zi ca oricare alta. Niciodată nu am simţit 1 iunie ca fiind ziua copilului, ca fiind ziua mea şi a altor milioane de derbedei ca mine. În fine, la mine în oraş (Piteşti) s-a desfăşurat mai multe evenimente în faţa primăriei printre care şi un concurs de dans la care am arbitrat + o repriză de un sfert de oră de Zumba. A fost foarte fain, ca de obicei unde am fost noi, a fost distracţie şi cred că în curând o să apară şi pe YouTube filmuleţul cu noi dansând Zumba în faţa primăriei. Pe scurt 1 iunie a fost o altă zi din viaţa mea pe lângă normalul ei, apărând şi în public pentru a nu ştiu câta oară prestând. Nu vă mai zic că am primit şi “de mâncare” de la Primărie, ok ?

0 responses to “Cum e cu 1 iunie ăsta ?”

  1. Pff… si noi primeam de mancare cand mergeam cu muzica :)).
    La ce ora ati fost? 😀 Oricum, vreau sa vad filmuletul cand apare :D.

  2. Pe vremuri era ocazie de pizza…sarbatoream prietenia in gasca noastra,luand pizza si mergand la o prietena acasa,unde vorbeam de vrute si nevrute pana uitam de noi.Acum a devenit o zi ca oricare alta,cum gasca s-a cam destramat:-< .-= Myriam a scris pe blog : My philosophy =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.