Cum ești la un an după pandemie?

Cum ești la un an după pandemie?

Prieteni, iată-ne ajunși în aprilie, 2021. Acum un an, presa și mințile noastre erau acaparate încă de lockdown-ul adus de noul coronavirus. Pentru mine, era pentru prima dată când nu aveam să-mi văd familia și neamurile de Paște.

A fost o premieră.

Acel lockdown a trecut, pe urmă a urmat un vals de restricții și relaxări, o vară absolut dubioasă în care aproape că mi-am pierdut prietenii și legăturile, un final de an care mi-a pus sănătatea la încercare și nu din pricina virusului etc.

Cred că pentru noi toți a fost un an.

De aceea, vreau să vorbim despre asta în următorul episod de podcast. Despre cum suntem la un an după pandemie.

Fără script. Fără resentimente. Fără ocolișuri.

Îmi doresc ca, „every now and then”, să fac în al meu podcast extrem de ascultat de cele 5 persoane ce înseamnă lumea pentru acest proiect, o masă rotundă în care să discut cu 2-3 persoane pe un anumit subiect.

Cred că din asta se poate naște un dialog mișto. Unde sunt mai multe creiere, n-are cum să nu iasă o discuție savuroasă.

Prin urmare:

  • săptămâna asta, într-o seară, are loc înregistrarea; stabilim aici de comun acord cu toți participanții;
  • înregistrarea nu poate avea o durată mai mare de 60-70 de minute;
  • ai nevoie de căști & microfon pentru ca discuția să se audă belea + o conexiune stabilă la internet;
  • pentru prepping, stăm de vorbă în prealabil, deși nu va exista un script, cât mai degrabă va fi ca o discuție între prieteni;

Prin urmare, până joi aștept de la voi un comentariu aici, pe Facebook sau chiar un e-mail la adresa hello@adii.ro dacă vrei să te bagi.

Let’s make this happen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.