Cum mi-am pierdut eu 95 de minute din viaţă

By | Gânduri

paranormal-activity-4-new-trailer1Trebuie să vă povestesc asta, fiindcă e BREAKING NEWS. Vineri seara din pură plictiseală, am observat că a apărut pe Filelist, Paranormal Activity 4 HD. Era pe lista mea de vizionat pe IMDb, dar sincer să vă spun, nu ştiu de ce, că ultimele două au fost o dezamăgire totală. În fine, îl descarc, mai las timpul să treacă bine în noapte şi mă pun să-l urmăresc. Pai cum să nu vă spun eu că mai era puţin şi mă lua somnul?

Cât timp m-am uitat la film, am mai cotrobăit prin al meu PC, m-am mai uitat prin agendă, lucruri de genul acesta. Practic, nimic nou din ceea ce deja ştiţi despre acest film. E un fel de Twilight, variantă horror; adică un film stors la maxim, dar din care nu mai iese nimic încă de la a II-a stoarcere. Aici nu am înţeles unde vor să mai meargă producătorii cu acest film.

Un tip spune pe Cinemagia că ar fi ok dacă s-ar opri aici, fiindcă altfel ar deveni penibil. Prietenul meu, filmul ăsta este deja penibil de la a III-a parte. Plictisitor în draci, cu faze care doar te fac să deschizi ochii din somn şi nimic mai mult. Acţiunea se desfăşoară la 5 de ani după dispariţia lui Katie şi a lui Hunter. Culmea, aceştia se mută inexplicabil vizavi de familia lui Alex (protagonista acestei a IV-a părţi, jucată de Kathryn Newton), care de când intră în contact cu Robbie (adică Hunter), experimentează nişte fenomene stranii. Complet aiurea.

Adică, nu că ar fi complet aiurea, pentru că ceea ce vrea să se spună este că totul a fost ştiut de la început, că demonul ca un hoţ extraordinar de priceput a reuşit să intre prin efracţie în vieţile oamenilor, ştiindu-le de la început istoria. Bineînţeles că producătorii nu s-au gândit în tocmai aşa şi au făcut lucrurile să arate ca şi cum m-aş fi uitat la Family Guy – chiar au fost nişte faze amuzante de genul serialului.

Finalul este de aşteptat. Adică se termină la fel ca ultimele două părţi, atât că nu mai asistăm la băbuţele acelea înspăimântătoare care vin spre cameră. De data asta avem nişte persoane mai tinere. Mă rog. Pierdere de timp, vă recomand să săriţi peste acest film deoarece n-are rost, pe bune n-are.

Leave a Reply

Your email address will not be published.