Cum ratez eu Triathlon Challenge 2011 – #2

By | Spuneri

V-am spus ieri de ce ratez eu #triahlonmamaia. Ei bine se pare că nu toată lumea a înţeles ceea ce am vrut eu să spun. Eu credeam că pe 1 voi fi la Mamaia, dar data s-a modificat pe ultima sută de metri din cauza unor neînţelegeri. Practic, faptul că am câştigat această excursie este senzaţional şi vreau să spun că nu este vina celor care au oferit acest premiu.

Grow a fost un proiect senzaţional organizat, mi-a acordat prilejul de a cunoaşte persoane extraordinare din mai multe ţări, persoane de la care am avut plăcerea de a învăţa ceva. De altfel şi concursul de la final a fost organizat extraordinar şi tot acolo am cunoscut o grămadă de persoane noi şi tradiţii şi culturi din lumea întreagă.

Încă o dată vă spun (cum am spus şi prietenilor mei), mergeţi la aceste şcoli de vară şi proiecte că aveţi ce învăţa.

Textul de mai sus a fost scris pentru a şterge orice dubii cu privire la organizarea proiectului şi a concursului. Mulţumesc celor care mi-au oferit această şansă şi anume AIESEC Piteşti !

0 Responses to " Cum ratez eu Triathlon Challenge 2011 – #2 "

  1. […] în vară, am participat la Şcoala de Vară – Grow, de la AIESEC şi am câştigat în urma concursului de final de cursuri, o săptămână la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.