Cum ratez eu Triathlon Challenge 2011

După cum am anunţat lumea şi eram foarte sigur c-o să mă cunosc personal cu ea, pe data de 1 septembrie eu trebuia să fiu în staţiunea Mamaia, pentru a începe cele 7 zile de vacanţă pe care mi le permit şi eu vara aceasta. Ei bine, vacanţa asta am câştigat-o practic, participând la un concurs organizat cu ocazia unei şcoli de vară.

Ei bine, după ce am participat la acest concurs de final de cursuri (cred că m-am exprimat bine), am reuşit să obţin cu echipa mea locul 1 şi implicit o excursie în staţiunea Mamaia de 7 zile (6 nopţi). Vă daţi seama că am fost destul de fericit să aud de faptul că am câştigat acest “mega-premiu”, dar faţă de colegii mei, am fost mai rezervat. Ei bine, după concurs am aşteptat un telefon ceva în legătura cu biletele pe care urma să le primim şi să ne prezentăm acolo. Zilele treceau – nimeni nu ne contacta.

Până la urmă, cu o săptămână înainte, aflu că o persoană pe nume X, (numele a fost şters la cerere),  se ocupa de plecarea noastră şi trebuia să facă rost de acele bilete pe care să le prezentăm la hotel. Aflu mai târziu că este plecată din oraş, iar directorul agenţiei de turism – Discovery Travel – nu se află în ţară.

Ca rezultat final, nu mai ajung la Triathlon Challenge 2011 deoarece abia vineri (2 septembrie) aflu pe ce dată plec exact în vacanţă. Normal ar trebui luni (5 septembrie) să plec, însă rămâne de văzut. Partea amuzantă este că nimeni nu ne-a spus că NOI TREBUIA SĂ MERGEM SĂ LUĂM BILETELE DUPĂ CONCURS.

Cu toate ăstea, dacă nu ajung la #triathlonmamaia, ajung la #hushfest, eveniment ce se desfăşoară chiar la mine în oraş. Este primul festival de muzică rock în aer liber şi totodată festival în adevăratul sens al cuvântului. Chiar sunt curios cum se vor organiza, cum va fi selectat spaţiul unde se desfăşoară şi ce atracţii se vor găsi acolo. Momentan sunt deja dezamăgit de faptul că promovarea în online a fost egală cu zero. Recenzie de acolo o să fac imediat după ce voi merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.