Cum să ajuți într-un mod inedit

By | Atitudine

Hai că nu-i prima dată când vorbesc de bine de oamenii de la Rotaract Triumph. De data asta fac o ispravă și mai frumoasă: pun la cale o cursă de rățuște de plastic (da, da, dintr-acelea de baie) pe Dâmbovița.

M-am oprit acolo ca să vedeți ineditul, acum urmează prima parte din titlu: cum să ajuți. Rățuștele acestea care vor intra la apă pot fi și ale tale. Practic, donând, poți participa cu un număr de rățuște la cursă. Banii strânși vor merge la Școala Specială pentru Surzi Nr. 1, pentru a ajuta copiii hipoacuzici cu vârste fragede să se integreze în societate.

Prin urmare, uite cum poți ajuta într-un mod inedit.

Dar ajutorul acesta nu se poate naște din nimic, așa că aici vine partea noastră. Pentru a participa cu o rățușcă în competiție, trebuie să donezi 10 lei. Dacă vrei cu mai multe, nu-i nici o problemă, poți cu mai multe. Donațiile au început din 6 iulie.

Evenimentul va avea loc pe 19 septembrie, în București, cu punctul de start pe Dâmbovița în zona Piața Națiunilor Unite. Rățuștele câștigătoare vor primi un premiu, evident, dar ce vă rog eu este să căutați toate informațiile pe site-ul oficial.

Vă las filmulețul mai jos cu și despre. 🙂

Dacă ar fi să vă numiți rățușca cu care participați sau rățuștele, ce nume le-ați alege și cum le-ați diferenția? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.