Dans sportiv la TV

By | Spuneri

Recent în judeţul Argeş, s-a lansat televiziunea unui cotidian foarte citit din al meu judeţ şi anume Curierul Zilei. Postul se numeşte Curier TV, iar ca o noutate pentru voi şi chiar şi pentru mine, în ultimele zile am pregătit ultimele modificări alături de moderatoarea emisiunii pentru ca sămbătă de la ora 10 dimineaţa, în direct, să asistaţi la ceva nou la TV pentru judeţul Argeş.

Dans sportiv nu prea vedem la TV, asta-i clar. A încercat Naşul la 10TV să facă ceva pe acoperire naţională, dar n-a rezistat mult, totuşi e bine că din când în când se mai vede pe acolo câte un pas de dans. Ei bine, această emisiune (căruia spre ruşinea mea nu-i cunosc încă numele), va avea drept scop, o oră întreagă de dans sportiv. Mâine (sâmbătă – 24.09.2011) de la ora 10, eu împreună cu colegii mei de la clubul Total Dance Piteşti, vom încerca să facem o introducere în lumea dansului.

Pe internet, nu ştiu încă unde se poate prinde Curier TV, dar cel puţin voi cei care sunteţi din judeţul Argeş să puteţi urmări. Ştiu că este campania Let’s Do IT! România, dar nu-i problemă. Se poate merge şi de la ora 11, la fel cum o fac şi eu. Emisiunea se va muta din câte am înţeles, dar nu-i bătut în cuie, în fiecare duminică. Astfel, de maine ne vedem pe micile ecrane.

0 Responses to " Dans sportiv la TV "

  1. Adrian says:

    buna idee si asa la televizor e plin de emisiuni fara rost, mai trebuie si ceva care sa merite.

  2. EU ma intreb cat va rezista aceasta televiziune, tinand cont ca e una locala, a unui cotidian si se baga bani in ea, iar la scos…

  3. skykery says:

    Sa ne cablezi si pe noi la acest post tv 🙂

  4. Geocer says:

    O mica corectie, totusi: cel mai vechi cotidian din judetul nosteu este “Argesul”

Leave a Reply

Your email address will not be published.