Dansul lui Sturridge și încrederea în sine

By | Atitudine

Pentru necunoscători, Daniel Sturridge este un jucător de fotbal, de profil – atacant și joacă pentru Liverpool. S-a școlit la Manchester City, a trecut pe la Chelsea unde nu a prea jucat din varii motive.

Acum are 25 de ani, dar din 2009 și până în 2013 a cam frecat banca la Chelsea. Pe scurt, a pierdut timp prețios din cariera sa, oricum scurtă în general, de fotbalist.

În 2013 a venit la Liverpool și în fiecare meci în care marchează, arată cum se desfășoară viața. Poate că nu pe înțelesul tuturor, dar să vă demonstrez.

Mai sus aveți un videoclip la care vă îndemn să dați click și să-l vizionați. Nu-i lung, dar e foarte sugestiv.

Ai privit clipul? Mai privește-l încă o dată dacă n-ai înțeles! Și încă o dată!

Uită-te la jucător, privește-l cum profită de ocazie, cum fructifică oportunitatea și mai ales, ceea ce vezi tu, cum se bucură!

Are creativitate, originalitate, e amuzant, dar pe deasupra tuturor lucrurilor acestora – încrederea în sine vorbește.

Te întrebi probabil de ce tot mănânc rahat aici cu așa ceva. Păi, ia gândește-te puțintel, nu-i așa și-n viață? Nu cam despre asta e vorba și când ai succes în viață? Când ajungi în punctul în care să dansezi ca un nebun prin casă?

Ideea este așa: vezi oportunitatea, profiți la maximum, iar mai apoi arăți lumii cine ești și cum îți fredonezi propria melodie pe propriul drum.

Ia să ne mai uităm o dată. Ce exprimă dansul lui Sturridge?

Hai să interpretăm (fiecare cum poate, te rog să lăși în comentariu). Încep eu: „Uitați-vă toți la mine, ăsta sunt, jubilez, mă bucur, am clasă, am originalitate, am reușit! Pot și mai mult, dar acum aici sunt! Is imbatabil, privește-mă, dansează cu mine, haide!”

Cam asta-mi inspiră. Cam așa e și cu drumul spre succes în viață, cred eu.

De asemenea, o fi fotbalul un sport deja prea detestat, prea urmărit, poate prea murdar; dar dacă priviți jobul atacanților, în special, veți observa un pattern destul de asemănător cu drumul în viață spre succes.

Muncești, alergi de-ți sar ochii, profiți de oportunitățile oferite, le fructifici și te bucuri în uralele susținătorilor tăi. O fi mai diferit?

Încrederea în sine, atenția și munca sunt termenii cheie.

Vă mai las un filmuleț cu Sturridge și celebrul său dans care pare a fi favoritul tuturor, inclusiv al copiilor. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.