De ce a venit ?

By | Spuneri

De ce a venit ziua asta măă ? adică nu mă înţelegeţi greşit, nu am nimic de reproşat având în vedere că e 1 decembrie. La mulţi ani vouă, mie.. tuturor, dar ceea ce mă frustrează pe mine la ora asta e faptul că oficial în calendar e IARNĂ ! Anotimpul ăsta e cel mai urât anotimp posibil, deci îl urăsc. Singura parte bună a lui, este că pe aici se găseşte şi ziua mea de naştere, în rest.. Mos Nicolae, Crăciun şi mai ştiu eu.. sunt de foarte mult timp morţi. Au fost înlocuiţi cu patinoarele şi beţiile din seară mai ales de revelion.

Astăzi mă întorceam de la antrenament şi vedeam destulă lume în jurul meu care se îndreptau spre centrul oraşului (eu veneam de acolo), mirat eram de ce aşa mare aglomeraţie. Apoi mi-am amintit printr-o mare minune că azi e concert şi credeţi-mă că nu ştiu cine cântă, dar nici că m-ar interesa. Pe undeva printre aglomeraţia asta, se vedea şi mirosul iernii, de fapt chiar am simţit şi parcă m-a dat uşor pe spate, apoi mi-am revenit fiindcă mă apucase o criză de tuse în mijlocul străzii. Cu toate astea, era seară, era destul de frig şi era de fapt pentru mine plăcut, neaşteptat de plăcut pentru 1 decembrie. Tot ce am putut eu trăi pe drumul ăsta spre casă, de la antrenament vă pot prezenta audio în melodia următoare :


30 Seconds To Mars – This is War
Asculta mai multe audio Muzica

0 Responses to " De ce a venit ? "

 1. Mihaita says:

  Da iarna suge, singurele parti bune sunt vacanta de iarna, craciunul, revelionul si preparatele aferente, zapadaaaa (daca vine), ziua mea si excursia de la munte, partia si snowboard-ul!! :X :X In rest, numai de bine :)) geaca, manusi, caciula.

 2. Aici andrei says:

  That’s the winter 😐
  .-= Aici andrei a scris pe blog : Frate, pe cine pacalesti? =-.

 3. oana says:

  Si eu sunt nascuta iarna…..si sincer imi place destul de mult anotimpul asta … nu la fel de mult ca primavara dar nah ….
  Apropo de concert…si la noi in craiova trebuia sa fie dar pana la urma s-au lasat pagubasi :)))

 4. Haylie says:

  iarna-i groaznica:| mi-e prea frig;))

 5. Adi says:

  @ oana : Mda, am aflat intr-un tarziu ca a cantat Andreea Balan si Holograf ! 😀
  Deci pentru Holograf, as fi mers si eu, dar doar daca as fi avut cu cine si daca as fi stiut.. :-<

 6. Myriam says:

  Nici mie nu-mi place iarna,dar asta-i orginea naturala a lucrurilor…tre sa murim de cald si dupa aia sa degeram de frig:))
  De intai Dec nu comentez….n-am fost…si nici n-am pierdut nimic=))

 7. Myriam says:

  Apropo…la multi ani pentru cand e ziua ta:D
  .-= Myriam a scris pe blog : Las-o balta…sau nu…sau las-o mai bine =-.

 8. Adi says:

  @ Myriam : Mersi, dar mai avem pana in 2010 ! 😀

 9. imi place atmosfera de iarna, dar nu si anotimpul ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.