De ce alb şi negru ?

By | Spuneri

Probabil aţi rămas puţin muţi de mutarea mea, de ce am făcut din blogul meu, dacă se mai poate numi blog. E o themă tip portofoliu, dar eu nu sunt designer, programator web, freelancer, cum îi spuneţi, sunt un simplu blogger, adolescent, căruia îi place să-şi bată joc de spaţiul ăsta de net ce îi aparţine, căruia îi place să-şi frece automat şi cititorii cu atâtea schimbări. Bloggerului ăstuia simplu, îi pare rău şi sincer nu ştie cum să se oprească din a dezamăgi lumea chiar şi prin mişcările ăstea.

Acum, nu mai vreau să mai vorbesc la persoana a III-a, consider că am vorbit suficient. A trebuit să găsesc într-un final ceea ce-mi place, iar thema asta chiar mă caracterizează, atât prin imaginea pe care am ales-o ca background, cât şi prin paleta de culori. Vâd atâtea feţe noi săptămânal, sunt atât de mult plecat de acasă în weekenduri, nu am mult timp de blog, încât m-am decis să fac mutarea asta. Sper că nu v-am sucit fooarte rău, până la urmă, vă mai trebuie doar 1-2 clickuri în plus, fiindcă vreau să ştiu că încă mă citiţi. Fiindcă vorbeam într-un articol mai anterior despre viaţa mea, din ultima săptămână ; acest lucru a fost un alt factor de schimbare al design-ului blogului meu. Stăteam astăzi şi vorbeam cu un bun prieten din copilărie, Andrei, despre vieţile noastre. El zicea că ar scrie o carte despre viaţa lui, iar eu i-am răspuns prin faptul că numai pentru săptămâna ce tocmai e pe terminate, mi-ar trebui 3 volume.

E aşa greu de explicat şi parcă uneori îmi găsesc cuvintele în cap, dar nu le pot spune aşa cum le găsesc în cap, altor persoane. Nu înţeleg de ce nu pot, pur şi simplu parcă e jocul PAC-MAN. Atunci când cred că aproape am terminat jocul, apar toţi trei din fiecare colţ şi mă rup. Cu toate ăstea, pe zi ce trece învăţ lucruri noi, simt că trec prin viaţă cu fiecare încercare care apare, nu sunt ocolit, înseamnă deci că exist.

Later edit : Datorită faptului că mulţi oameni mi-au spus că am făcut o mare greşeală cu thema precedentă, m-am decis să revin la Rockstar (themă oferită de WooThemes) pentru a nu creea neplăceri. Adică am schimbat câte ceva la ea..

0 Responses to " De ce alb şi negru ? "

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Adrian-Marian and Adrian-Marian, Adrian-Marian. Adrian-Marian said: De ce alb şi negru ? http://goo.gl/fb/6nwHa […]

 2. sincer, strici urat lucrurile cu tema asta. pune una normala, usor de folosit. mie unul imi pun rabdarea la incercare toate butoanele astea.

 3. Adi says:

  @ Nu ma numesc Vasile : Stiu ca aici este marea problema, dar cine va dori sa ma citeasca, isi va pune putin si rabdarea la incercare. 🙂

 4. vrei sa facem schimb de linkuri ? cum sunt la inceput nu mi-ar strica putina promovare.
  .-= Nu mă numesc Vasile. a scris pe blog : dubstep si reggae. ironie. / vroiam sa fie un post scurt, dar nu mi-a iesit. =-.

 5. Adi says:

  @ Nu ma numesc Vasile : As face, dar nu cu scop de promovare, scrii bine, dar eu nu sunt SEO director :))

 6. prelungesti hostul ?:)
  .-= Nu mă numesc Vasile. a scris pe blog : dubstep si reggae. ironie. / vroiam sa fie un post scurt, dar nu mi-a iesit. =-.

 7. Adi says:

  @ Nu ma numesc Vasile : Cu hostul nu-i problema, e problema cu domeniul, dar stati linistiti ca nu scapati de mine. 😀

 8. Haylie says:

  mai….mie imi place:) imi place negrul… albul nu prea….dar in combinatie sunt ca lumea.

 9. […] This post was mentioned on Twitter by Adrian-Marian. Adrian-Marian said: De ce alb şi negru ? http://goo.gl/fb/wczlb […]

 10. zozo says:

  Eu sunt de parerea ca trebuie sa-ti placa tie in primul rand…
  .-= zozo a scris pe blog : Fashion concurs =-.

 11. Myriam says:

  Daca mi-as pune viata intr-un roman,cred ca n-as avea cuvinte destule cat sa imi caracterizez viata in toata culoarea si savoarea pe care-o are.Ar fi imposibil.Tema e foarte minimal.Nice:D
  .-= Myriam a scris pe blog : What goes around comes around…. =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.