De ce e bine să-ţi conectezi contul de Twitter cu cel de Facebook

Fiind un om care foloseşte social media non-stop, m-am gândit să fac un scurt articol în care să-mi expun eu, aşa frumos, părerea legată despre ce scrie în titlu. În primul rând trăim deja într-o eră în care actualizările de la faţa locului pe Twitter sau check in-urile de pe Foursquare, care mai apoi apar pe Twitter sunt foarte folosite.

Multe persoane fac întâlniri prin intermediul acestor servicii, întâlniri de ultim moment. Ei bine, acum hai să spun eu de ce este ok să-ţi conectezi contul de Twitter la Facebook.

În primul rând, nu mai trebuie să menţii actualizările de la Facebook diferite de cele de pe alte reţele sociale cu un nou tab numit bineînţeles – Facebook. O dată ce ai scris pe Twitter un mesaj, acesta apare automat şi pe peretele tău de Facebook. Dacă este interesant, atunci ai şanse mari să primeşti şi comentarii, respectiv like-uri pe Facebook – ceea ce este foarte bine, fiindcă poţi porni imediat o discuţie – aici depinde de comentarii.

Mulţi mai folosesc Tweetdeck-ul, iar atunci când fac o actualizare, bifează ambele căsuţe (adică şi cea de Twitter şi cea de Facebook), astfel actualizarea se duce pe ambele reţele sociale în acelaşi format. Acum, nu ştiu dacă aţi văzut cum vă puteţi conecta contul de Twitter la cel de Facebook. Este foarte simplu, puţină atenţie : din Twitter vă îndreptaţi cu scroll-ul pe profilul dvs din dreapta sus, apăsând pe el şi apoi pe Settings. De aici vă duceţi jos la Resources (se află lângă API), din Resources alegeţi Widgets, iar de acolo sub My Website, aveţi Facebook. Selectaţi Facebook şi de acolo totul vine de la sine, practic vă cere doar contul de Facebook pe care să-l conectaţi la cel de Twitter.

De acum încolo, orice mesaj scris de voi pe Twitter, va apărea implicit şi pe profilul de Facebook. Astfel împuşcaţi doi iepuri dintr-o lovitură, fără să vă mai faceţi griji şi pentru cei de pe Facebook să afle ce scrieţi voi.

### Acest articol se adresează exclusiv celor care folosesc Twitter-ul suficient de des şi fac actualizări chiar şi de pe telefon – pe scurt, sunt un fel de tweetaholic. 

0 responses to “De ce e bine să-ţi conectezi contul de Twitter cu cel de Facebook”

    • Nimic greșit, Bogdan. Se poate și invers. La vremea articolului cam asta era moda. Toți căutau să-și conecteze contul de Twitter pe Facebook fiindcă Twitter era în vogă și încercau să dea multe actualizări în cuvinte puține la timpuri scurte. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.