De ce internetul mi-este indispensabil

By | Gânduri

Salut, sunt Adrian și sufăr de internet de … 8 ani?!

Dragii moșului, vine un moment în viață când suntem mai mult sau mai puțin siguri, dar de data asta mai mult, de noi că suntem nebuni după un anumit viciu. Cred că-i pot spune viciu, nu? La unii is țigările, la alții poate chiar ceva mai tare, prin alte locuri avem chiar munca, în fine. La mine e internetul. Pentru mine internetul este indispensabil. Să vă explic matematic (nu..) și de ce…

Internetul este o gigantică piață în dezvoltare. Tranzacții, lucruri faine, inovații și informații curg la secundă, iar orice deconectare de la el pentru, să zicem, o perioadă de o zi sau două îți poate provoca o izolare de lume ce, mai apoi, îți va da această senzație (vezi imaginea):

what-year-is-it

Bineînțeles că barba tot crește și n-apuci s-o râzi decât după ce recuperezi acele două zile (sau câte is..) de informații. Că ne-am lămurit la această categorie, trecem la cea mai dureroasă dintre dureroase: munca. Eu mi-s copywriter în devenire, blogger de mare profesie. Bineînțeles debitez, că așa visez eu, dar dacă stau să mă uit la ceea ce fac cu adevărat, cam astea două lucruri is de bază. Prin urmare, ambele implică o parte de online și una de offline. Cu aia de offline mă descurc eu, mai ales după ce voi experimenta mai multe prin București, dar cu online-ul, musai să fii la curent.

În primul rând, munca mea își are sediul în online. Mailuri, Google Drive, Dropbox (astea trebuie și ele actualizate), blog, Twitter, Facebook, G+ și așa mai departe. Păi de astea cum să te ocupi dacă internet nada?

În al doilea rând, halba de cafea din zorii dimineții nu merge la altceva decât la internet. Bine, în weekenduri o carte bună (lucru relativ) face înlocuirea extraordinar, însă, nu mereu e weekend, iar zilele de muncă predomină. Cel puțin așa era ultima oară când verificai eu.

În al treilea rând, facultatea. Păi pe unde vin informațiile dacă nu pe internet? Cine stă să verifice zilnic avizierul sau secretariatul facultății? Vă spun eu – nimeni. Tot internetul salvează studenții. Mai un referat, mai o informație, mai o schimbare de orar, mă-nțelegeți?

Vă așteptați acum la un al patrulea rând, dar nu există. Ca de obicei. RideTheBear

Sper acum că v-am lămurit cu privire la, de ce Adrian este un internet addict și de ce Adrian moare acum că nu poate fi conectat non-stop la această bogată mină de informații când e plecat de acasă. Totul a pornit de aici. Apoi niște discuții cu niște oameni despre de ce mă plâng și mai apoi iată rezultatul final.

Până rezolv această nebuloasă pentru mine, poate ceva lejer pentru oamenii ce-i vor da de cap, să ne-auzim cu bini. Iar dacă îți place ursul de pe motocicleta din imaginea alăturată, poate-mi spui și mie, de ce sau de ce nu ești un internet addict?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.