De ce lumea nu are anumite butoane ?

Să zicem că lumea, viaţa, mama dracu, ce vezi tu prin benoaclele tale, e un joc video. Ai anumite accesorii afişate pe “ecran”, iar tu când ai nevoie de ele ai putea apela. Cum sunt anumiţi obsedaţi de facebook, de ce când primeşti un 10, nu ţi-ar da cineva o actualizare de genul “Ion a primit un 10 la româna” – Ghiţă şi Tanţa like this ! nu-i aşa c-ar fi amuzant ? de asemenea toată lumea acuză faptul că nu există şi un buton de “unlike”, ei să zicem că în povestea asta numită “lumea reală cu touch-screen” ai avea această posibilitate. Numai că nu-l facem “unlike” ci îl facem “iron fist”, fiindcă avem nevoie de asemenea lucru în fiecare aproximativ 10 minute ale vieţii. Pentru ţiganul ce se uită urât la tine, pentru colegul ce ascultă maneaua cu telefonul “în blană”, uneori poate chiar pentru tine, alteori pentru toţi idioţii pe care îi întâlneşti. Lumea asta nu-i departe de a deveni un GTA, GTA idiot, în care oamenii sunt boţii de la counter-strike, ăia de nici nu nimeresc o scară s-o urce. Categoriile sunt diversificate, o clasificare ar fi prea bună la ora asta, iar pentru mine există :

  1. Cocalarul este tipul acela care te disperă la orice pas, pe care ai vrea să-l jupoi de oase.
  2. Idiotul de lângă tine este acela care pur şi simplu nu-l consideri, dar îţi dai seama cu timpul.
  3. Prostul/Proasta clasei – colegul ideal.
  4. Circarul e ăla de se dă în spectacol mereu, bineînţeles, ajunge rău.
  5. Prostul la ocazie e ăla care apare în momentul tău de linişte.

Momentan am găsit doar atât. Ce mi-ar fi convenit să iau de la GTA sunt accesoriile acelea, gen bâtă, pistol, rangă etc pentru a mă satisface şi a face jocul mult mai real. Probabil un psiholog citind întâmplător acest articol mă va considera cum de altfel toţi au început – un bolnav mintal. Mno, puţin îmi pasă, nu trebuie să văd lumea cum o vezi şi tu, de altfel nu pot la momentul ăsta să fac rost de accesoriile din GTA, dar nici nu voi avea ocazia, mi-aş pierde timpul. Revenind la lumea fără butoane şi accesorii.

0 responses to “De ce lumea nu are anumite butoane ?”

  1. Prostul clasei- colegul ideal =)) nu te contrazic :)) ) Ar fi oarecum interesant ca macat pentru o zi lumea sa fie doar un joc :))

  2. Îmi şi imaginez o lume GTA în care să am o bâtă în mână şi să lovesc toţi cocalarii şi în GTA dacă îmi aduc aminte îi puteai lua şi banii. 8->

  3. Am avut si in liceu si in scoala generala o gramada de “Circari”. M-am saturat de ei…
    In ultima perioada am scapat de ei. Nu am mai dat peste asa ceva si pot sa spun ca ma simt foarte bine. :) Totusi, ideea cu GTA o sa-ti treaca probabil dupa ce termini liceul. In liceu, si probabil si in scoala generala, intalnesti cele mai multe specimene si copii fara minte. Dupa… cum ai norocul, sau cum ti-l faci. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.