De ce nu iubesc eu “Valentine’s Day” ?

By | Spuneri

Pentru că am mai fost întrebat de câteva ori săptămâna asta ce tocmai se termină de câteva persoane, mă rog, să zic mai multe persoane, vreau să vă spun că sunt împotriva acestei “sărbători”. În primul rând nu ne aparţine, este preluată de mai la mai “boşii” americani, noi avem dragobetele ce se sărbătoresc pe 24 luna asta. Nu mă consideraţi un frustrat, nu sunt, pur şi simplu sunt împotriva rahatului ăstuia, nu pot să-l înţeleg. Cică îi faci un cadou iubitei şi ea ţie şi vai ce fericire, parcă te văd peste ceva timp că te desparţi de ea.. atunci mai e fericire ?

Probabil am să fac şi eu un cadou, dar asta pe 24 februarie, nu acum pe 14, fiindcă pentru mine, sincer nu are farmec. Doresc în schimb să doresc la mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică astăzi !

Sper că v-am răspuns suficient de bine la întrebare, nu respect Valentines Day cu scopul de sărbătoare a iubirii, dacă e vorba de onomastică, mai merge. Probabil mai tărziu o să-mi schimb părerea, dar până atunci rămâne aşa.

0 Responses to " De ce nu iubesc eu “Valentine’s Day” ? "

 1. zozo says:

  Ce legatura are cu ziua de Paste?
  .-= zozo a scris pe blog : Sentimentele de Valentin =-.

 2. Adi says:

  @ zozo : Pe blogul tau, ai scris ceva in genul “sa fim toti mai buni unul cu altul, sa ne impartasim dragostea” etc etc, de parca era pastele :))

 3. Haylie says:

  nici mie nu imi place. DELOC!:)

 4. zozo says:

  :)))trebuia un inceput mai….de scena :)).
  .-= zozo a scris pe blog : Sentimentele de Valentin =-.

 5. Alex says:

  Nu stiu ce sa zic. 😀 Nu ma pasioneaza sarbatorile de genu’.
  .-= Alex a scris pe blog : Doua chestii ciudate. =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.