De ce nu mă miră bacu ?

By | Gânduri

Păi în primul rând, nu se mai învaţă, asta e clar. Nici mie nu-mi place să învăţ, recunosc, dar atunci când e nevoie, mă sacrific. Dacă ştii că peste două zile dai bacu şi tu te plimbi cu maşina prin diferite oraşe, atunci scuză-mă, dar n-are rost să plângi când vezi rezultatele.

Pe lânga asta, eu mai iau în considerare o schemă făcută de sus, având în vedere că tot mai mulţi oameni devin absolvenţi, dar nu au niciun loc de muncă. Aşadar, ce-au zis ei : “hai să-i tragem păştia cu liceul în jos, mai respire şi facultăţile şi mai respiră şi firmele că tot n-au bani de nimic”. Păi cum dracu, să nu fie România considerată cea mai incultă ţară ?

Altceva ce nu m-a mirat a fost faptul că judeţul meu, Argeş, s-a aflat în topul judeţelor cu cea mai slabă rată de promovabilitate. De fapt, s-a aflat pe primul loc. M-a mirat în schimb judeţul Timiş de dedesubtul judeţului meu, aici chiar a fost un şoc pentru mine. Credeam că acolo totuşi se învaţă, e altă lume, mă rog, nu intru în detalii fiindcă nu cunosc foarte bine situaţia.

Acum, vreau să urez multă baftă celor care vor da bacul în toamnă şi cei care acum merg la contestaţii !

0 Responses to " De ce nu mă miră bacu ? "

  1. annitu says:

    Baftă celor care-l mai dau în toamnă. Şi dă, Doamne, să fie mai bine peste 3 ani, când dau şi eu Bacu’ .

  2. Chim says:

    Nimeni, dar efectiv nimeni nu mai invata 🙂 Sunt tare curioasa ce va fi la anul.. si, parerea mea, pentru bac nu se invata in ultimele 2 zile, ca e ceva.. Oricum, bafta celor ce dau bacu in toamna, iar:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.