De ce nu-mi place SEO ?

Fac blogging de aproximativ 4 ani de zile, iar în toţi aceşti ani nu m-a atras niciodată SEO (nici măcar cuvântul). Folosesc pluginuri SEO la blog, recunosc, dar ălea îşi fac acolo treaba singure. Îmi place în schimb social marketing, îmi plac statisticile, îmi place să analizez anumite proiecte, să le văd cum evoluează. Din păcate nu am vrut să-mi transform blogul într-unul de social marketing, SEO şi eventual puţin IT. Am citit un articol pe blogul lui Florea Cristian în care acesta îşi întreba cititorii despre ce scriu ei pe blogurile lor sau mai bine zic, pe ce fel de gen de scris merg, deoarece şi el era confuz. Bineînţeles că bloggeri în stadiul acesta sunt cu grămada şi ţin să spun că şi eu mă număr printre aceeia.

Spuneam că-mi plac statisticile şi îmi place să analizez, însă cum timpul meu este destul de limitat, nu-mi permit să fac asta acum. Am specificat şi mai sus, faptul că nu am vrut să-mi transform blogul. Aşadar cum această sâmbătă este prea frumoasă pentru a nu ieşi pe undeva, închei aici articolul prin a preciza faptul că de azi înainte voi încerca să evit pe cât pot de mult lucrurile de care nu pot să mă ocup cu strictă seriozitate. Am destule articole în care am analizat, dar nu suficient de bine. Prin urmare acest blog rămâne unul personal şi numai personal, care se mai poate adăuga, analizează socializarea pe internet, oamenii internetului şi nu în ultimul rând oamenii din off-line.

0 responses to “De ce nu-mi place SEO ?”

 1. Nici eu nu manifest nici un interes legat de SEO, iar prin definitie blog=jurnal personal, deci e un loc unde imi astern gandurile nu vreau sa fie “arhi” cunoscut…

 2. Eu nu suport ad-urile.Dar deloc.Si nici n-o sa scriu ce o sa vrea lumea,numai ca sa ma citeasca,pentru ca atunci blogul si-ar pierde esenta. Cine e cu SEO sunt sigura ca mai mult vrea sa fie arhicunoscut decat sa isi faca parerile personale arhicunoscute,exact asa cum sunt ele,fara adaosuri.

  • Asa ca ad-uri am si eu cateva in subsolul blogului, dar nu prea se observa, sunt puse mai mult la misto, in caz ca vine vreun spammer ceva. Dar oricum, nu cred ca va scrie cineva ce vrea lumea, adica sunt astfel de bloggeri sunt sigur, insa esenta de blog (care defapt ar fi un loc unde autorul si-ar publica parerile, opiniile) n-ar mai exista.

 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  • Se poate sa-mi dai si mie un link ceva catre emisiunea in care a fost specificat ceva vreun articol de pe blogul meu ? mersi.

  • ma de placut asa cum am zis mai putin, nu am de aface cu el tot timpu, nu mi-am deschis inca vreun proiect care sa necesite neaparat acest lucru. stiu cu ce se mananca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.