De ce România este sinomimă cu ironia ?

Te-ai îndrebat vreodată lucrul ăsta ? pentru că probabil aşa a fost dată de la Dumnezeu ? neaahh hai frate că ţară în sine nu are nimic, e foarte sănătoasă şi frumoasă. Mai rău e de oamenii care o locuiesc, nişte specimene pentru care eu mă amuz la maxim. Îmi puteţi spune orice, sunt şi ei oameni, nu au şcoală, dar sunt de la noi din ţară, pentru toate celălalte există master card. Acum că am reuşit cât de cât să fac o super califragilistică introducere, pot să întreb :

ANIMAL X CÂNTĂ ÎN ITALIANĂ DIN TOTDEAUNA ? sau e ceva recent ? – uite de ce întreb :

După ce aţi văzut acest clip, îmi puteţi răspunde la întrebare ? Şi pentru că nu vreau să vă răpesc prea mult din timpul vostru că probabil sigur aveţi altceva de făcut decât să-mi citiţi mie amărăciunea de blog, mai am un clip clasic românesc, deja arhi-cunoscut de toţi românaşii de pretutindeni şi anume ăsta :

Pe scurt, vă rog frumos să aveţi grijă pe unde călcaţi când mergeţi într-un loc, aveţi grijă cu cine vorbiţi, spuneţi mereu cu mândrie că sunteţi din România, altfel nu aveţi niciun farmec. Cafeaua nu a prea mers azi-dimineaţă, drept urmare şi articolul este pe măsură. Îmi cer scuze dacă ţi-am răpit din timpul preţios al vieţii tale cu acest articol destul de neinteresant, dar simţeam nevoia ca tu, cititor sau întâmplător vizitator, al blogului meu să vezi lucrurile ăstea, care probabil oricum le-ai mai văzut.

0 responses to “De ce România este sinomimă cu ironia ?”

  1. @ Alex : Am uitat sa-l pun, nu ca nu as vrea.. ca nu-mi pasa ca sunt argeseni, recunosc ca unii argeseni au grad scazut de cultura, dar asta e..fiecare cu ce poate..ma mandresc ca sunt argesean ! :))

  2. @Adi : Am zis ca ai uitat sau… deci prima varianta a fost ca ai uitat. Oricum, stiu cum e treaba cu Pitestiul, cu argesenii. Nu degeaba am stat 4 luni acolo. M-am prins de unele chestii.
    .-= Alex a scris pe blog : Strategii =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.