Design, scris şi plăcere

Cât de greu e să le împaci pe toate, aproape imposibil. Ceea ce vedeţi acum pe blog, este o schimbare de ultimă oră. Mi-a venit dintr-o dată cheful să schimb ceva. Nu m-am gândit dacă o să placă la cineva, iar asta poate fi o greşeală. Eu zic că arată ok, mă reprezintă. La partea de body nu am umblat, am vrut ca textul să fie citeţ să nu strice pe nimeni la ochi. Dacă vă deranjează în mod special background-ul, v-aş ruga să spuneţi. Bineînţeles că nu accept “nu-mi place, schimbă !”, vreau un motiv serios, gen “nu pot să citesc cum trebuie etc”.

Eu zic că e destul de ok pentru acum, nu sunt eu designerul ăla profesionist, dar pentru un blog personal e ok. Cât despre ce scrie în titlu, voi cum reuşiţi să găsiţi şi un design care să vă satisfacă, să se îmbine şi cu stilul de scris şi să placă şi cititorilor ? chiar sunt curios. Menţionez că acesta este un articol bun pentru a primi sfaturi. Dacă aveţi ceva să-mi spuneţi, primesc cu cea mai mare plăcere şi mă voi gândi.

Sper să vă placă design-ul şi rămâne să ne citim curând.

0 responses to “Design, scris şi plăcere”

    • @ Zozo : Comentariul tau reprezinta numarul 500 al blogului. Iti multumesc ca ma citesti ! 🙂

      De asemenea multumesc tuturor !

    • @ Val33ntyn : Gata, am rezolvat treaba. Era ceva aiurea, mi se parea mie. Eu am crezut ca vad doar eu bara aia, dar se pare ca era pentru tot publicul, foarte dragut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.