Despre

Adrian Anghel, pe nume.

19 ianuarie 1994, pe certificatul de naștere.

Blogger din 2006, cu acte în regulă din 2008. Am fost AdiSpune din 2008 până în 2016, pe urmă am scris la AdiAnghel.Ro până în 2018. Am luat o pauză doi ani, am revenit acum.

Te salut. Bine ai venit. Simte-te comod.

Sunt filolog cu un iz de economie la bază. Adică am terminat un Colegiu Economic în orașul natal, Pitești și o Facultate de Litere + un Masterat de Studii Literare la Universitatea din București.

Sunt specializat în digital marketing, social media cu precădere. Lucrez în acest domeniu de peste 5 ani. 

Am început pe drumul ăsta fiindcă am crescut cu internetul, iar bloggingul m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt și să intru în advertising ca social media specialist. Am lucrat atât cu branduri de renume mondial, precum portofoliul Pernod-Ricard (ABSOLUT, Ballantine’s, Chivas, Jameson sau Havana Club), dar și de pe plan local, de la Băneasa Shopping City până la Julius Meinl sau Asirom.

Am fost blogger ambasador al mai multor evenimente, printre care Webstock, PR Forum sau Digital Marketing Forum ca să dau câteva nume.

Am avut o experiență radiofonică plăcută la Radio IndieGen, alături de Andra, unde am realizat o emisiune numită VERSus. O aventură frumoasă de un an care mi-a sporit interesul și pasiunea pentru radio.

În pandemia lui 2020, mi-am făcut curaj și am pornit un podcast în care mă amuz de ce se mai întâmplă prin România și invit specialiști ca să dezbatem un subiect arzător al momentului.

Sunt un cititor avid. Îmi place orice ține de domeniul literaturii (doar n-am făcut o facultate și un master specializate pe astea degeaba), dar și al artelor. Merg la muzee, la teatru, în librării sau biblioteci.

Festivalier. Am bifat până acum Electric Castle (din 2015 încoace), Untold Festival, SummerWell, Fall in Love, Padina Fest, InTransylvania, The Carnival, Hush Fest.

Călător. Visez cu tot ce sunt eu la o aventură lungă prin dealurile Toscanei, pe coasta Marii Britanii sau în sudul Franței. Dar prefer experiența în pofida materialelor.

Sportiv de performanță 15 ani. Dans și fotbal. Așadar sunt un mare fan al ambelor, iar pe lângă ele mai urmăresc tenis, NBA, Formula 1.

Sunt un sclav al tehnologiei. Orice gadget nou îmi stârnește curiozitatea. Vreau să-l am, vreau să fiu updated, n-am să insist mai mult aici.

Obsedat de estetică. Poate și cu un mic OCD, dar mai degrabă sunt obsedat să văd frumos, să fac frumos, să existe frumos. Nu se poate oricând, dar mama lor de Story-uri că decât urâte, mai bine deloc.

Studiez cu atenție schimbările și fenomenele sociale, urmăresc politica și o discut lejer la o bere, fără să ne încingem nervii că nu ne face bine.

Prefer să măsor de 50 de ori și să tai o dată. 
Dacă vrei să vorbim, ai o propunere de articol / proiect sau feedback, nu ezita să-mi scrii la hello@adii.ro sau pe social media (@adispune peste tot).