Despre

Adrian Anghel, pe nume.

19 ianuarie 1994, pe certificatul de naștere.

Blogger din 2006, cu acte în regulă din 2008. Am fost AdiSpune din 2008 până în 2016, pe urmă am scris la AdiAnghel.Ro până în 2018. Am luat o pauză doi ani, am revenit acum.

Te salut. Bine ai venit. Simte-te comod.

Sunt filolog cu un iz de economie la bază. Adică am terminat un Colegiu Economic în orașul natal, Pitești și o Facultate de Litere + un Masterat de Studii Literare la Universitatea din București.

Sunt specializat în digital marketing, social media cu precădere. Lucrez în acest domeniu de peste 5 ani. 

Am fost blogger ambasador al mai multor evenimente, printre care Webstock, PR Forum sau Digital Marketing Forum ca să dau câteva nume.

Am avut o experiență radiofonică plăcută la Radio IndieGen, alături de Andra, unde am realizat o emisiune numită VERSus. Asta prin 2015.

În pandemia lui 2020, mi-am făcut curaj și am pornit un podcast în care las oamenii să-mi povestească părți din viețile lor. Te invit să asculți episoadele disponibile.

Sunt un cititor avid. Îmi place orice ține de domeniul literaturii (doar n-am făcut o facultate și un master specializate pe astea degeaba), dar și al artelor.

Festivalier. Am bifat până acum Electric Castle (din 2015 încoace), Untold Festival, SummerWell, Fall in Love, Padina Fest, InTransylvania, The Carnival, Hush Fest.

Sportiv de performanță 15 ani. Dans și fotbal. Așadar sunt un mare fan al ambelor, iar pe lângă ele mai urmăresc tenis, NBA, Formula 1.

Sunt un sclav al tehnologiei. Orice gadget nou îmi stârnește curiozitatea.

Studiez cu atenție schimbările și fenomenele sociale, urmăresc politica și o discut lejer la o bere, fără să ne încingem nervii că nu ne face bine.

Prefer să măsor de 50 de ori și să tai o dată. 
Dacă vrei să vorbim, ai o propunere de articol sau feedback, nu ezita să-mi scrii la hello@adii.ro sau pe social media.