Despre

Adrian Anghel, pe nume.

19 ianuarie 1994, pe certificatul de naștere.

Blogger din 2006. Am luat nickname-ul AdiSpune în 2008 și l-am ținut pe domeniu până în 2016, pe urmă am scris la AdiAnghel.Ro până în 2018. Am luat o pauză doi ani, am revenit acum.

Te salut. Bine ai venit. Simte-te comod.

Sunt filolog cu un iz de economie la bază. Adică am terminat un Colegiu Economic în orașul natal, Pitești și o Facultate de Litere + un Masterat de Studii Literare la Universitatea din București.

Sunt specializat în digital marketing, social media cu precădere. Lucrez în acest domeniu de peste 8 ani. 

Am început pe drumul ăsta fiindcă am crescut cu internetul, iar bloggingul m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt și să intru în advertising ca social media specialist. Am lucrat atât cu branduri de renume mondial, precum portofoliul Pernod-Ricard (ABSOLUT, Ballantine’s, Chivas, Jameson sau Havana Club), dar și Băneasa Shopping City, Julius Meinl, Asirom, BRD sau Fairo (start-up austriac) cu care am câștigat un Sabre pentru inovație în digital în 2022.

Am fost blogger ambasador al mai multor evenimente, printre care Webstock, PR Forum sau Digital Marketing Forum ca să dau câteva nume.

Am avut o experiență radiofonică plăcută la Radio IndieGen, alături de Andra, unde am realizat o emisiune numită VERSus. O aventură frumoasă de un an care mi-a sporit interesul și pasiunea pentru radio.

În pandemia lui 2020, mi-am făcut curaj și am pornit un podcast în care mă amuz de ce se mai întâmplă prin România și invit specialiști ca să dezbatem un subiect arzător al momentului.

Între timp am pus pe pauză podcastul pentru a mă concentra pe alte proiecte. Dar cu siguranță nu e încheiat total.

Sunt obsedat de cărți. La modul aș cumpăra librării dacă aș putea. Intru în anticariate și ies cu albume de artă sau de fotografie, casc gura impresionat la arhitectură mișto și design interior marfă. Ai prins idee. Acolo sunt.

Festivalier. Am bifat până acum Electric Castle (din 2015 încoace), Untold Festival, SummerWell, Fall in Love, Padina Fest, InTransylvania, The Carnival, Hush Fest. Poate și altele soon.

Sper s-apuc să vă vorbesc mai multe și despre călătoriile mele. Sper.

Sportiv de performanță 15 ani. Dans și fotbal. Așadar sunt un mare fan al ambelor, iar pe lângă ele mai urmăresc tenis, NBA, Formula 1.

Sunt un sclav al tehnologiei. Orice gadget nou îmi stârnește curiozitatea. Vreau să-l am, vreau să fiu updated, n-am să insist mai mult aici.

Obsedat de estetică. Poate și cu un mic OCD, dar mai degrabă sunt obsedat să văd frumos, să fac frumos, să existe frumos. Nu se poate oricând, dar mama lor de Story-uri că decât urâte, mai bine deloc.

Studiez cu atenție schimbările și fenomenele sociale, urmăresc politica și o discut lejer la o bere, fără să ne încingem nervii că nu ne face bine.

Prefer să măsor de 50 de ori și să tai o dată. 
Dacă vrei să vorbim, ai o propunere de articol / proiect sau feedback, nu ezita să-mi scrii la hello@adii.ro sau pe social media (@adispune peste tot).