Din Pitești #ÎnconjurulLumii

Cornel abia își găsește cuvintele. E un nou turneu, un nou drum, aceleași orașe, cu siguranță printre aceeași fani, dar și oameni noi veniți să facă cunoștință cu Vunk.Da, pentru ei acum câțiva ani în spate, un nou drum a început la Pitești sub o nouă formulă. Pentru ei Piteștiul este orașul care le poartă noroc, iar cum Cornel a spus: „lucrurile bune pleacă de la Pitești”.

Înaintea lor, Alexandra Ușurelu a încălzit publicul piteștean cu un mini-concert curat, cald, elegant, la fix pentru ceea ce a urmat și vreau să felicit oamenii care au stat în spatele acestei decizii de a o alege pe Alexandra în deschidere. A fost alegerea corectă, alegerea perfectă.

Atmosfera aleasă pentru acest turneu este una clar de consolidare a relației cu fanii, de apropiere. Se apropie oarecum de conceptul de concert în sufragerie, intim, calm, în care toți ridicăm mâinile și cântăm în cor la o chitară acustică și un hand drum.

Atmosfera a fost transmisă și prin decorul care a sugerat fix ce am scris mai sus. Toată lumea pe scaune, atât pe scenă cât și în sală, dar spre final lucrurile n-au mai stat așa căci Cornel este un om care știe să-și țină publicul în priză.

Dacă vă interesează piesele cântate, n-am să vi le spun. Vreau să le descoperiți singurei când veți merge la concertele lor din acest turneu și vai! Trebuie să mergeți! Am auzit prin anumite colțuri ale orașului natal că biletele au fost cam scumpe, dar consider că sala arhiplină a demonstrat, oarecum, contrariul și susținerea de care beneficiază trupa din partea fanilor lor.

Și acești fani au fost răsplătiți pe măsură cu un concert inedit, cu spectacol de lumini și mai important, un traseu înconjurul unor sentimente prin care trecem de-a lungul vieții și asta a fost cu adevărat special. Fiecare melodie are o stare, un sentiment, o perioadă și Cornel asta a anunțat după piesa „Înconjurul Lumii” (na, că v-am spus o piesă).

Discutam înainte de concert cu fratele lui Cornel Ilie, Răzvan, și-mi spunea că au muncit tare mult pentru acest turneu, mi-au spus că sunt nerăbdători să vadă reacția publicului și totul să iasă cum a fost conceput. Îți spun eu, Răzvan, din public s-a auzit și S-A SIMȚIT bine. Nu știu acum ce concept de bine aveți voi, dar la mine e destul de înalt și emoționant.

Iar dacă vorbeam de muncă în paragraful de sus, ei bine aflați că-n spatele acestui turneu sunt în număr de 30 de persoane care duc această caravană Vunk #ÎnconjurulLumii. Ei fac ca decorul să fie perfect, ca luminile să danseze la momentele potrivite, ca sunetul să ne facă sentimentele să vibreze și absolut totul de la traseu până la bilete și standul Vunk de unde se pot achiziționa tricouri, albume și chiar bilete rămase.

Un gând am pentru băieți și țin neapărat să fie materializat: faceți ceva cu piesa Curat căci sună incredibil și ar fi tare trist să nu apară într-o zi pe un material discografic. Sună atât de bine live, cum să zic… pe suflet. Ups, v-am zis o altă piesă. 😀

Din partea mea doar felicitări și respect pentru spectacolul oferit și drum bun în continuare #ÎnconjurulLumii. Nu doriți să ratați acest turneu pentru nimic în lume, e complet, e complex (ca și concertul Orașul Minunilor și observ că Vunk doar așa face treabă, adică cum trebuie) și totul e o armonie în care vreți să cădeți o seară.

Urmează: Brașov – 14.03, Bacău – 18.03, Focșani – 19.03, 20.03 – Galați, 21.03 – Iași, 22.03 – Chișinău, 23.03 – Suceava, 24.03 – Piatra Neamț, 25.03 – Târgu Mureș, 26.03 – Cluj, 27.03 – Zalău, 28.03 – Deva, 29.03 – Timișoara, 30.03 – Drobeta-Turnu Severin, 2.04 – Otopeni, 3.04 – Constanța, 4.04 – Tulcea.

Lista completă a concertelor se găsește pe pagina de Facebook a trupei Vunk.

Mai jos găsești o galerie foto realizată de mine înaintea și în timpul concertului cu telefonul meu – LG Nexus 5. Fotografiile se vor găsi și pe contul meu de Instagram.

Înainte ca sala să fie arhiplină
Înainte ca sala să fie arhiplină
Mecanica din spatele scenei
Mecanica din spatele scenei
Înainte de concert, pregătiri
Înainte de concert, pregătiri
The set is ready
The set is ready
Drums o'clock
Drums o’clock
Logo-ul Alexandrei Ușurelu
Logo-ul Alexandrei Ușurelu
Decorul e gata de concert
Decorul e gata de concert
Coadă la intrarea în sala de spectacol
Coadă la intrarea în sala de spectacol
Alexandra Ușurelu în deschidere pentru Vunk
Alexandra Ușurelu în deschidere pentru Vunk
Și Vunk în concert
Și Vunk în concert
Cornel Ilie și Alexandra Ușurelu
Cornel Ilie și Alexandra Ușurelu
Cornel Ilie și Alexandra Crișan
Cornel Ilie și Alexandra Crișan
Explozie de fericire și confetti
Explozie de fericire și confetti

Leave a Reply

Your email address will not be published.