Distracție și voie bună la #BLP6

By | La aer liber

Sâmbăta ce tocmai a trecut a avut loc a șașea ediție a Bloggers Lan Party, un proiect ce-l meșterește de câțiva ani încoace Toma și-n care pune mult suflet. Iar când zic mult suflet, cred că-i suficient să vă spun că ediția aceasta s-a întâmplat fix de ziua lui (La mulți ani frumoși, Tomiță!).

Locul

impact-hub-blp6Impact Hub s-a dovedit a fi un loc perfect pentru un astfel de eveniment. Un loc creativ, cu iz de intimitate, tare călduros (la propriu și la figurat) și primitor.

Din punctul meu de vedere, ce-am văzut și din precedentele ediții, acesta a fost cel mai tare loc în care s-a desfășurat un #BLP, iar participanții din trecut pot să confirme și ei asta.

Iar dacă tot suntem la capitolul loc, ar trebui să vă faceți timp și să treceți pe la Impact Hub să-i dați de un abonament. Nu veți regreta.

Atmosfera

În niciun moment una de competiție. Bine, că mai glumeam între noi la Team Fortress 2 și îi mai arătam lui Vlad că 2-0 nu-i suficient ca să ne învingă, a fost o atmosferă relaxată, voioasă, cu umor la tot pasul.

Au existat două echipe: Oameni și Bloggeri. Fiind împărțiți așa, ne-am duelat la toate jocurile puse la dispoziție: DOTA 2, Team Fortress 2, FIFA 15 și Solitaire Arena.

Sper că toată lumea s-a simțit bine, căci eu unul n-am nimic de obiectat. A fost mult prea fain! 😀

Finalist la Solitaire Arena

Aici nu știu cum să mă explic. Pur și simplu s-a întâmplat. Nu știu când am pornit și când am aflat c-am ajuns finalist, ideea este că am ajuns, deși eu Solitaire Arena nu mai jucasem niciodată în viața mea. finalist la Solitaire Arena

Treaba cu jocul acesta de la MavenHut este că te prinde atât de repede, încât cu greu îți vine să-i mai dai drumul. Pe bune! Până să începem turneul între noi, eu deja intrasem într-unul cu oameni de prin toate colțurile lumii și n-o duceam rău, ca să fiu sincer.

În cele din urmă, jucând cu un tester de la MavenHut, am înțeles că nu-i așa ușor.

S-a jucat pe sistemul două din trei meciuri, iar în finală, trebuie să vă spun că la 1-0 pentru Gheorghe Bucluc, în meciul al doilea diferența a fost făcută doar de faptul că a sfârșit cărțile cu 2-3 secunde înaintea mea.

Finala cred că a durat maximum două minute. Dar așa cum am zis și pe Instagram, nu-i bai, mergem înainte.

Încă câteva chestiuni de spus

Cât timp m-am aflat la #BLP6, am apucat să testez niște căști Sennheiser pentru gaming și Skype, de la AV Store și am fost impresionat de calitatea audio a lor. Nu mă așteptam să aibă un sunet atât de curat. interviu-digi

Am acordat un interviu pentru Digi24, dar pe care nu-l găsesc pe nicăieri. Mi-a spus un prieten că m-a văzut la Digisport, dar în fine, vă las imagine ca să vă arăt că nu mint. 😀

Ah, era să uit de FIFA 15. Am încheiat pe locul doi în grupa mea, după două victorii și un egal. Zdeto a mers mai departe căci a marcat două goluri în meciul cu Radu.

În concluzie

O ediție foarte reușită de Bloggers Lan Party și o aștept cu nerăbdare pe următoarea, din ce am înțeles, la anul, sper eu în același loc și cu aceeași atmosferă frumoasă.

P.S.: Am intrat în posesia a două jocuri: Assassin’s Creed Unity și Call of Duty: Advanced Warfare. M-am decis să nu le mai dau, căci cine știe cum mă apucă într-o zi cu soare febra jocurilor.

O galerie foto se găsește aici.

Bloggers Lan Party 6 a fost un eveniment susținut de AV Store și MavenHut, Parteneri: AMD și Impact Hub.

0 Responses to " Distracție și voie bună la #BLP6 "

  1. Alex Maoniu says:

    Felicitări.Si eu te văzui acum cateva zile pe digisport dar asa pe la final

  2. […] altfel îți mai las aici și aici feedback de cum m-am simțit la precedentele […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.