Două aplicații de smartphone pentru fitness pe fugă

By | Gânduri

Zilele astea mi-a venit cheful să fac exerciții, de nebun, prin casă fără să am nevoie de un echipament sau de timp mult de dat de la mine. Astfel că m-am apucat să găsesc niște aplicații pentru fitness de făcut oriunde apuc.

Și am găsit. Chiar două. Ambele aplicații au fost testate de mine și sunt foarte bune din punct de vedere tehnic și al nivelului de efort. Să le prezentăm:

Sworkit

Sworkit este o aplicație GRATIS, dar are și o variantă PRO, pentru care credeți-mă că merită să scoateți aproximativ 14 lei din buzunar. E faină pentru că are videoclipuri cu toate exercițiile, îți selectezi programul potrivit pentru greutatea ta, timpul și dificultatea.

Mai întâi am încercat varianta gratis, care este foarte bună, iar la un program de 30 de minute, vă spun sincer că după 20 și un pic, gâfâiam și eram transpirat mort. De altfel este și aplicația la care am rămas, nerenunțând total la următoarea ce am să v-o prezint.

Te pune la muncă destul de serios în funcție de programul pe care vrei să-l faci. Teoretic dacă vrei să dai totul, aplicația îți recomandă o pauză de 30 de secunde după fiecare calup de cinci exerciții a câte 30 de sec. fiecare.

Partea frumoasă este că îți dă libertatea necesară. Tu selectezi cât timp vrei să faci un program, ce fel de program, iar aplicația PRO îți și înregistrează zilele cu exerciții și caloriile arse precum și alte statistici legate de tine. O poți încerca, în funcție de sistemul de operare al telefonului tău, descărcând-o din:

android_appapp_store

7 Minutes Program

Această aplicație este precum îi spune și numele: un program de fitness de doar 7 minute cu efecte dovedite științific. Adicătelea dacă te ții zilnic de acest program și faci câte 7 minute de fitness, nu-ți pierzi forma fizică și nu ai cum să iei în greutate.

Ba chiar arăți mult mai bine.

Am utilizat aplicația asta atât eu cât și mama mea și amândoi am fost mulțumiți. Trebuie să recunosc că pe mine nu m-a pus foarte tare la treabă, dar a fost suficient cât să mă încălzească și să-mi simt corpul în formă.

Este gratis și merită încercată. Din păcate există aplicație doar de Android ce am încercat eu, dar sigur găsiți ceva asemănător și în App Store.

android_app

 

Sper că articolul v-a fost de ajutor și aceste aplicații le veți rupe în două pe telefoanele voastre, acasă sau pe unde apucați. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.