Două filme

By | Spuneri

Weekendul ce tocmai a trecut, am apucat ca prin minune să văd două filme. Unul m-a dezamăgit într-un fel, în timp ce altul m-a surprins plăcut în ciuda ideii extrem de neobişnuite. În fine, nu stau acum să fac două titluri ca la carte într-un articol, apoi să trag linie şi în fine, chestii de design, vă spun pe scurt şi direct cum îmi place mie.

Paranormal Activity 3, horror, apărut anul trecut în octombrie. Dezastru total. Într-un fel, nu ştiu ce versiune am văzut eu (sigur Blu-Ray), dar faţă de trailer, am văzut o cu totul alta. În primul rând, preotul nu e lovit cu capul de masă (de fapt, nu apare niciun preot), casa nu ia foc şi aşa mai departe.

Filmul te trezeşte din somn abia la final cu câteva faze mai mult penibile decât horror. Singura fază la care mi-am permis să-mi bag ceva, a fost una din final când băiatul ăla (nici numele nu i l-am reţinut), intră cu camera video într-o încăpere plină de babe care arătau ca stafiile. Credeţi-mă, o babă palidă, albă la faţă nu poate fi mai horror.. dar când sunt şi mai multe şi vin calme spre tine, apoi sigur trebuie s-o rupi la fugă.

Never Let Me Go, dramă cu puţină dragoste la mijloc, aşa cum îmi place mie. Filmul nu-i rău, mi-a plăcut grozav de mult de Carey Mulligan (Kathy în film). Şi-a jucat personajul şi a transmis emoţiile acestuia extrem de bine. Ideea ziceam că-i cam ciudată, adică hai să fim serioşi, unde vezi o şcoală unde se cresc copii ca la vârsta de mijloc să li se doneze organele vitale ? adică şcoală în toată regula, cu educaţie, mâncare, cămin, dar pentru asta ?

În mai multe detalii nu intru, vă propun să vă uitaţi la ambele dacă n-aţi facut-o până acum şi să-mi lăsaţi părerile în comentarii. Vizionare plăcută zic !

0 Responses to " Două filme "

  1. razvan says:

    paranormal activity e o prostie MARE DE TOT.

  2. annitu says:

    Never Let Me Go îmi place mult 😡

Leave a Reply

Your email address will not be published.