Două jocuri logice pentru Android

By | Gânduri

Sunt două jocuri mult prea faine ca să nu le acordați o șansă. De ce aveți nevoie? De un ecran touch-screen, degete, multă minte şi cam atât.

În fine, joculeţele astea vin de la BigDuckGames. Le-am jucat în prostie în ultima vreme, iar la prima vedere vă garantez că nu v-ar spune nimic, însă după primele nivele creează o dependenţă pură şi o dorinţă tot mai mare de a finaliza cât mai multe într-un timp cât mai scurt.

Primul se numeşte Flow Free. Ideea care este: în nivelurile pe care le veţi juca, există anumite perechi de puncte de diferite culori. Pe cele de aceeaşi culoare trebuie să le uneşti printr-o ţeavă de culoarea lor. Ştiu, sună puţin aiurea. Fiecarei ţevi, îi este alocat un culoar posibil pe harta pe care o primeşti. Poți încerca în câte moduri vrei tu, ideea este ca nicio țeavă să nu intre în conflict cu alta.

Jocul poate avea de la 5×5 la 9×9 puncte pe hartă şi chiar mai multe. Depinde de rezoluţia telefonului.

Un al doilea joc pe care vreau să-l prezint vine de la aceeaşi companie, se numeşte Flow Free: Bridges, iar ideea este aceeaşi, numai că de data aceasta în ajutorul tău vine şi un pod pe care-l poţi folosi pentru a duce o ţeavă peste/pe sub alta. Este, aş putea spune, mai uşor, dar în acelaşi timp şi mai confuz.  Ce am uitat să spun este că, dacă ai terminat toate nivelurile, poţi juca la time trial, acolo unde îţi poţi provoca prietenii să rezolve un nivel contratimp.

Ambele jocuri sunt gratis, aşa că vă invit să vă puneţi mintea la contribuţie. Flow Free se poate descărca de aici şi Bridges de aici. Menţionez că am discutat exclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android şi am oferit link către Google Play Store. Prin urmare, dacă aveţi alt sistem de operare, pe iOs se poate descărca de aici.

0 Responses to " Două jocuri logice pentru Android "

  1. Adrian says:

    Sunt interesante jocurile, dar din pacate, in momentul cand incepi sa le joci timpul incepe si el sa zboare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.