Două lucruri faine de pe internet

Nu am mai scris un astfel de articol de ceva timp, iar cum oamenii inspirați și-o iau pe coajă cu lucruri bune, trebuie să-i specificăm zic. Adicătelea, ei is oameni creați pentru așa ceva, iar proiectele lor au să vorbească peste timp multe lucruri de care noi ăștia de pe bară ne vom folosi.

În primul rând, așa cum am spus și pe Twitter, salut apariția unui website de genul celor de la TNR, dar mult mai sec, mult mai crud, mult mai pe față. Bine, spusei că-i în genul TNR, dar acolo oamenii ăia sunt plini de umor și inspirație. Aici, inspirația e românul pur, gluma e pitită printre rânduri, iar adevărul stă în față. Ce să mai cu dus sau întors, iaca VaiDe România.

Sunt la început, așa că o mânuță de ajutor nu strică. Zic, mânuța aia cu degetul mare în sus. Ei și m-a ajutat Cristi să descopăr și oamenii inspirați despre care vorbeam – Eftimie și Zicu. Eftimie scrie și pentru TNR, iar pe Zicu trebuie să-l cunoașteți de pe blogul TVDece.

1240158_432922650160616_1295104467_n

În al doilea rând, am aflat anul acesta că Piteștiul este oraș european al sportului. Băi, dar ce te faci când alte orașe din România au evenimente mai faine decât ale tale, iar tu ești oraș european al sportului. Spre exemplu, Sibiul. Sibiul organizează pe 21 septembrie (nu știu dacă Sibiul e corect spus, hai să zicem – în Sibiu se organizează) un Festival al Sportului. Vedeți da? cu F mare și S mare. Pentru că merită.

  Am dat și embed la postul pus pe Facebook. Cred că se poate da de aici like la pagină, dacă nu, uite click colea și există un website pentru detalii ca la carte. Mergeți de faceți sport, habar n-aveți cât contribuie la sănătatea voastră acum și mai târziu.
Cam acestea ar fi cele două lucruri faine de pe internet. Până data viitoare, încercați să nu fiți vai de voi și să faceți sport!

0 responses to “Două lucruri faine de pe internet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.