După #bloggersopen14

By | La aer liber

N-am făcut febră musculară, nici n-am dormit cine ştie ce neîntors noaptea, dar m-am ales cu o durere de cap nasoală de la soare plus un bronz tipic oamenilor ce lucrează pe compactor. Nu, n-am nimic cu ei, Doamne fereşte, e doar tipic. Data viitoare, rog schimbarea numelui competiţiei în #tractoropen15.

Adi-Eu-AdiSpune

Faţa spune totul..

Nu m-am făcut de râs aşa cum mă aşteptam, ba chiar a fost fain. Am jucat împotriva lui Bobby, Pandutzu, Andrei Bogdan şi Claudiu. Ne-am distrat, am schimbat şi mingi ca la Wimbledon (nu, nu suntem modeşti), am alergat la greu şi în final am bătut palma cu respect, zâmbind.

În pauzele dintre meciuri fiecare blogger a avut posibilitatea de a testa Orange TV şi bineînţeles că tot Orange a asigurat conectarea la internet via o reţea wireless, astfel că toată lumea a putut asista la #BloggersOpen14 indiferent dacă era sau nu la faţa locului.

Partea faină a venit la momentul când fiecare blogger a putut testa noul Samsung Galaxy K Zoom, iar actualizările live de la eveniment erau făcute de noi şi noul telefon Samsung. De asemenea tot pe la fiecare a trecut şi câte un Samsung Galaxy Gear 2 din care a ieşit fainul infografic de mai jos.

A fost un eveniment tare fain, realizat de la un cap la altul, cu meci demonstrativ în debut pentru curaj, cu multă voie bună, cu premii pe cinste pentru miză şi condiţii perfecte. Am sfârşit la mijlocul clasamentului grupei mele, cu două meciuri câştigate şi două pierdute, ceea ce nu e rău pentru prima mea competiţie de tenis. Mai exersez vara asta şi data viitoare iese mai bine.

În concluzie, m-am simţit excelent şi aştept cu nerăbdare următoarea ediţie.

Ultima fotografie este cea realizată de mine cu Samsung K Zoom, un telefon nemaipomenit pentru Instagram, zic eu. Se termină astfel un an de activităţi la Bucureşti pentru mine, urmează o „vacanţă” de vară plină de muncă cu escapade pe la munte şi la mare.

Nu uita de concursul în care dau două invitaţii duble la In Transylvania şi Padina Fest, termenul limită de înscriere se apropie!!

#bloggersopen14 a fost un eveniment organizat cu sprijunul Orange şi Samsung Galaxy K Zoom.

Credit foto: Zdeto.com

0 Responses to " După #bloggersopen14 "

  1. […] Prestatia personala. Din nou Ionut Dragu reuseste sa ma evite in grupe, asa ca v-a trebui sa-l scot la tenis separat. Eu mi-am inceput drumul contra lui Pandutzu si aveam sa-mi atrag antipatia iubitorilor de panda pentru bataia administrata (6-0). Apoi a urmat Bobby Voicu, care dupa un set echilibrat in care am si condus cu 4-1 a reusit sa intoarca si sa castige, scor 5-7. Cu aceasta ocazie am aflat ca pe Bobby il cheama Bogdan Andrei (am ridicat o spranceana in mod firesc). In meciul 3 imi refaceam moralul (6-0) cu entuziastul Claudiu Ciobanu care clar poate mai mult daca nu i-ar lipsi ce-mi lipseste si mie: antrenamentul. In ultimul meci al zilei oboseala isi spunea deja cuvantul, fara o miza prea mare, dorind sa corectez si sa imbunatatesc serviciul in special, am incheiat ziua cu 6-3 impotriva lui Adrian Anghel. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.