După #BLP7 am să scriu o carte…

By | La aer liber

Asta i-am zis lui Toma, ieri, la #BLP7 spre final. C-am să scriu o carte despre cum să pierzi la Mortal Kombat. Oricare Mortal Kombat. Bine, în epoca preistorică, când Mortal Kombat se juca pe tastatură, treburile păreau mult mai ușoare. Acum cu joystick-urile astea care mai degrabă sunt painstick-uri până le înveți șmecheria, cu toate PS-urile și Xbox-urile, nimic nu mai e așa simplu.

Pe principiul apasă toate butoanele, fără o tactică, fără o combinație anume și încearcă să câștigi, n-am avut noroc. Din două turnee de Mortal Kombat X, am ieșit din prima. Poate data viitoare, cine știe, mă pregătesc mai bine și rup și eu niște oase, că la ce anatomie e-n noul Mortal Kombat, studenții de la medicină ar fi fascinați.

Trebuie să fac o mențiune specială aici, pentru Albert. Albert care m-a și ajutat să câștig la unul din meciurile de Mortal Kombat, dar din păcate a fost prea târzie intervenția lui. A câștigat premiul de Rising Star, cum se poate vedea în embed-ul de mai jos.

Premiul Rising Star, oferit de Bloggers Lan Party, pentru Albert, cel mai tânăr și competent jucător de la #BLP7 la…

Posted by Bloggers Lan Party on Saturday, April 18, 2015

Revanșa a venit la Team Fortress 2, unde am făcut echipă cu Cabral, cu Pandutzu, cu Victor Arsene și cu Nihasa unde am rupt mai tot. Bineînțeles că rolurile în echipe s-au mai sucit, dar tot i-am făcut pe toți praf la Team Fortress 2.

Adicătelea, ce v-am spus eu mai sus e varianta pe super-scurt. Până să ajung să fac recital la Team Fortress 2, a trebuit să-mi aranjez nițel PC-ul care era oleacă cam stricat la software. De fapt, nu stricat, nu ăsta-i cuvântul potrivit, ci cam nepregătit. I-am făcut niște updates, m-am dus până în Herăstrău, am luat prânzul acolo la un picnic, m-am întors pe bicicletă, am mai socializat, am mai râs, am mai dat o mână de ajutor cu serverele și conturi și chestii și când m-am dus la al meu PC, l-am găsit în starea următoare:

E ok. În două ore îi fac pe toți praf la star craft. #blp7 #vscocam

A photo posted by Adrian Anghel (@adispune) on

După ce l-am rezolvat, am făcut ce v-am spus în varianta mai scurtă.

Bloggers Lan Party începe să-mi placă din ce în ce mai tare cu ediție ce trece. E unul din evenimentele pentru care, odată anunțate, nu-mi fac alte planuri, fiindcă știu c-o să mă distrez și c-o să mă relaxez. Iar dacă există un loc perfect pentru o zi de gaming, acela este Impact Hub. Zici că te duci acasă la cineva pentru un super lan party între prieteni, așa e când mergi la Impact Hub cu ocazia #BLP.

În principal, ziua dedicată acestui eveniment e una de relaxare totală și gaming. Dacă ar fi să iau o ipostază mai serioasă acu’, v-aș spune că noi, bloggerii care n-avem a face cu gaming-ul, nu ne jucăm mai deloc. La început de eveniment, mereu stăm să ne căutăm de user și parolă pe Steam, căci nu le mai știm. Așadar, o zi de gaming e mai mult decât binevenită.

Un album foto de la #BLP7 se poate găsi pe pagina de Facebook, unde vă invit să mai stați puțintel cu ochii căci vor veni și alte update-uri, precum reportajul video.

Bloggers Lan Party 7 n-ar fi existat dacă nu ar fi fost cei de la Eventur în spate, alături de susținerea Digi Net, Mavenhut, Bitdefender AntivirusLogitech și Likeit, cu fainul loc Impact Hub.

0 Responses to " După #BLP7 am să scriu o carte… "

  1. […] altfel îți mai las aici și aici feedback de cum m-am simțit la precedentele […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.