Ea a fost non-stop problema mea

Mereu am început-o, am dus-o chiar până undeva aproape de jumătate, iar de acolo am părăsit-o.

Mereu am fost un câine, un câine bagabont care se lipea de orice om al străzii şi mergea cu el până la un anumit punct, de acolo consideram că se descurcă şi singur.

Nu am să mă iert niciodată pentru tot timpul pe care l-am pierdut, pentru toate sticlele de alcool băgate în mine şi pentru toate emoţiile trăite, dar pe care n-am avut curajul să le pun pe foaie.

N-o să uit nici apusurile, nici răsăriturile avute împreună, încă le am în mine şi le simt la fiecare repetiţie a acestor timpuri. Adoram cum se trezea oraşul dimineaţa, iar eu îl vedeam de pe geamul maşinii ducându-mă în cine ştie ce locuri necunoscute, însă cu toate astea mergeam sigur pe mine.

Mergeam fiindcă te aveam pe tine cu mine. Zilele trecute n-am mai făcut aşa, am păşit în necunoscut, pentru prima dată, singur, nepăsător, am alergat spre întuneric şi l-am îmbrăţişat. A fost aşa bine!

Te anunţ că nu te-am uitat, eşti încă lângă mine şi asta fiindcă tu n-ai vrut să pleci. Ai insistat atât de mult încât m-ai făcut din nou să pun mâna pe pix.

Nu mai vreau să-mi fie frică, consider că am învăţat anumite lucruri şi sunt gata să mai învăţ multe altele, dar de data asta cu pixul pe foaie. Nu-mi vine să cred cum treceam prin toate greutăţile şi fericirile simţind totuşi că ceva lipseşte. Ai fost problema mea, non-stop.

La TV lucrurile se precipită, încă un an greu se anunţă. În faţă am un ceai cald de fructe de pădure. În stângă e ea, viitoarea ea, iar lângă el se linişteşte. Avem un drum lung de parcurs, aşa că pregătiţi-vă.

sursă foto

0 responses to “Ea a fost non-stop problema mea”

    • Sincer sa-ti spun, nici nu m-am gandit inca. Ideea este ca ceea ce scriu la momentul actual e pe foaie, acolo am cartea in lucru, astea sunt doar sclipiri de moment, poate vor aparea undeva candva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.