Echipa Bloggerilor a intrat în cantonament

By | La aer liber

De ieri, Echipa Bloggerilor a intrat în „cantonament” pentru pregătirea unui parcurs de succes la Cupa Prieteniei Bergenbier. Și unde altundeva să faci primul antrenament decât la Mogoșoaia, acolo unde se pregătește și naționala. Le-am și zis băieților că mă încearcă multe sentimente, în timp ce pășeam în vestiarul unde-și pregătesc și fotbaliștii noștri meciurile pentru națională.

Vă spun, e ceva să fii acolo unde, ca fan al fotbalului, se pregătesc reprezentanții naționalei noastre. E ceva mare și e un sentiment care te încearcă, dar te și inspiră. Mai ales dacă ai și făcut fotbal și ți-ai imaginat cândva c-ai fi putut și tu păși acolo ca jucător profesionist. Să vezi întreg palmaresul naționalei pe un zid de două etaje, e ceva. Multe fotografii cu amintiri frumoase, cu jucători din generația de aur. Inspirație și optimism, asta-ți oferă.

Eu și fotbalul am fost în relație profesională (cum sună..) pe perioada junioratului pe care l-am făcut la F.C.Argeș. De mai bine de 6 ani am încetat să mai fac fotbal la nivel înalt și joc când și când cu prietenii la vreun sintetic.

Convocarea asta a sunat așa cum sună de obicei o adunare la fotbal după mult timp, între prieteni, ceea ce a și cam fost, numai că pe când ne destrăbălam pe teren fără o organizare anume, surpriză! Daniel Isăilă, secundul naționalei de fotbal a României a apărut pe teren și ne-a pus repede la punct. După o încălzire bună, am pornit un „măgărușul” în 4 cu 2 la mijloc pe un spațiu delimitat. A fost o pregătire bună pentru tehnică, rapiditate în joc și creativitate.

După această parte a urmat și jocul propriu-zis de fotbal. 6 vs. 6. Antrenorul nostru de ocazie, specificat anterior, s-a alăturat și el la joc și ne-a oferit indicațiile sale care au fost mai mult decât folositoare. Să ai un antrenor de calibru lângă tine, cu experiență, să-ți ofere sfaturile necesare pentru a juca cu disciplină tactică, e altceva. Mi-a plăcut că a fost alături de noi, că ne-a arătat ce merge, ce nu merge, cum ar trebui să jucăm. Pe scurt, că s-a implicat.

La final, osteniți, mulțumiți de efortul depus și mai ales de faptul că vremea a ținut cu noi, ne-am dus la frigiderul galben și ne-am potolit setea cu-n Bergenbier rece. După un fotbal doar ce merge mai bine decât o bere? Două! (glumă de la teren).

Vor veni și poze de la primul antrenament în curând. Atât vă spun: mai avem de muncit, dar ne înțelegem în teren, respectăm tactica și am prins și mai mult curaj. Avem, totuși, nevoie de susținerea voastră. Peste tot, atât în online cât și offline mai ales în ziua competiției.

Urmăriți hashtagul #echipabloggerilor și #cupaprietenieibergenbier pentru actualizări live din pregătirea noastră.

0 Responses to " Echipa Bloggerilor a intrat în cantonament "

  1. […] Pregătirea de la Mogoșoaia a fost de bun augur și acum privim cu optimism competiția. Avem, totuși, nevoie de ajutorul vostru. De la ora 16.00 începe partida care se joacă la terenul amenajat din Piața George Enescu. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.