Electric Castle? Cineva?

By | Travel

Dintre festivalurile la care mi-am propus să ajung vara aceasta, Electric Castle e unul dintre ele. De ce? Pentru că rapid a ajuns cel mai mare festival din România și pentru că într-un timp atât de scurt a ajuns să-și permită să atragă trupe cu calibru la noi în țară.

Castelul Banffy este unul dintre locurile-minune ale țărișoarei noastre și mi-am propus să ajung acolo anul acesta. Să iau contact cu ruinele castelului, un motiv mai special pentru oamenii mai romantici. Și mai apoi, partea faină este că o bună parte din banii luați pe bilete merg către restaurarea frumuseții acesteia de clădiri ce datează din secolul al XVI-lea.

Vin foarte mulți străini la acest festival și e o șansă să le furi părerea despre noi, despre cum petrecem, despre festivalurile noastre. E o experiență la care țin s-o trăiesc și mai apoi s-o povestesc.

Tot anul acesta mi-am propus și o abordare mai specială. Mi-am propus să scriu sub forma unei povești întâmplările din fiecare loc din care mă duc. Iar pe lângă asta, să implic și oamenii pe care am plăcerea să-i cunosc. Nu știu dacă ați mers sau nu pe la festivaluri, dar în general găsesc numai oameni frumoși și cu caracter în locurile acestea de evadare din monotonia zilnică.

Prin urmare doresc să ajung la Bonțida, în Cluj, ca să mă întorc și să vă scriu o poveste de om călător prin locuri frumoase. Și mi-am propus de asemenea să mă detașez de ideea de „travelling”. Vor fi poze, dar nu și abordarea unui simplu articol de genul. Poveștile sunt cele mai frumoase și o să încerc să evadez din lumea reală în cea narativă, fantastică, s-o îmbin și să vă fur și pe voi aici.

Vor fi oameni, va fi muzică, vor fi locuri memorabile, distracție și vară. Urmează câte ceva și despre muzica ce se va auzi la castel pe 25-28 iunie. Stați aproape.

sursă foto

0 Responses to " Electric Castle? Cineva? "

  1. Gabriela says:

    Am și eu bilet, ne vedem acolo! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published.