EMA 2010

By | Spuneri

A fost MTV Europe Music Awards 2010. Nu, nu am rămas impresionat cu nimic, fiecare artist a câştigat acolo unde am considerat că va câştiga, deci pentru mine nu au existat surprize. Faptul că Enrique Iglesias şi Inna au pierdut în dauna unui italian de care nu am auzit până acum, a fost probabil singura surpriză pentru mine. Sincer să fiu, nu mă aşteptam oricum ca Inna să câştige. Un alt lucru care nu m-a surprins, ci m-a enervat total, a fost prea iubitul, adoratul, etc etc micuţul justin bieber, care a reuşist să-l surclaseze pe “taică-su” adică pe Usher la best male. Hai frate, ce dracu, pui pe lângă 4 bărbaţi cu voci extraordinare, cu ani de experienţă şi nenumărate hituri care au spart topurile în toţi anii ăştia un căcat de puşti care arată ca pula şi cântă ca un gay, ba mai mult.. mai şi câştigă. Fac pariu că acest trofeu este capodopera adolescenţilor de 12-13 ani care nu au avut ce face acasă, iar dacă tot ascultă justin bieber la nebunie s-au gândit : “ci-ar fi să-l votăm la MTV ? şi pe el şi pe mayli cyrus ?” iar această mayli cyrus care nu este altcineva decât prea frumoasa hanah orfana sau mai e cunoscută prin Los Angeles ca sora slăbănogului trace cyrus, dar ăla măcar are o muzică acceptabilă şi dansabilă.

Live-urile au fost şi ele pe măsură, mi-au plăcut cum au cântat Kings Of Leon şi 30 Seconds to Mars, de asemenea Rihanna şi Ke$ha mi-au mai plăcut. În schimb, o bilă neagră a fost Katy Perry, care a avut un live dezastruos. Dacă ştie că nu poate cânta firework, noul ei single, live fiindcă cere prea mult pentru vocea ei (mă întreb cum a putut să înregistreze), atunci să cânte altceva. Are foarte multe melodii frumoase, dacă pe asta nu poate, nu poate domnule şi gata. Cât despre voi, aţi urmărit EMA ? aţi avut vreo surpriză ? dacă da, care este aia ? şi ce v-a plăcut şi ce nu v-a plăcut ?

0 Responses to " EMA 2010 "

 1. marales says:

  inna? cea facut? aaa. a luat mielu la tranta 🙂

 2. bibabum says:

  eu am renuntat sa ma mai uit.. prea previzibil, vorba ta!

 3. alex n. says:

  imi pare rau ca am fost reprezentati de inna. 😐 e trist

 4. oana says:

  mah…apropo de katy perry…da sunt de acord cu tine ca a cantat lamentabil …dar nici chiar asa de rau …adica pe la refren erau si unele note cantate ca la carte (ca in video)…si de inna nici nu am cuvinte …. altcineva nu putea fi :)) ?

 5. Manciu says:

  Cu tot respectu pentru munca celor care s-au chinuit sa iasa perfect…cred ca Eva Longoria nu a fost tocmai gazda perfecta.In ultimii 2 ani Katy Perry a fost mult mai naturala si mai funny.Cu toate astea a fost un show destul de bun…sper ca in anii urmatori sa organizeze EMA si o capitala mai apropiata de Romania noastra sa putem merge si noi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.