Eşti tare !

Fiindcă nu ştii să foloseşti facebook-ul, fiindcă faci poze în oglindă, fiindcă messengerul este ţara ta, fiindcă pentru tine toată lumea-i naşpa, dar EŞTI TARE. Nu, nu mă refer la o singură persoană. Se fac @ pe Twitter cu propuneri de dat la muie, englezii se pricep cel mai bine, sunt şi ei TARI. La RDS când suni, pierzi 5 ore în telefon, aştepti 24 să îţi rezolve problema, respect, sunteţi tari ! Hai-faiv a fost o dată o modă, dar acum feisbucul i-a luat-o înainte, pentru asta feisbuc e tare (da’ de unde dracu.. au venit toţi cocalarii). Şi daţi un like dacă vă enervează toate ăstea, dacă le-aţi păţit, dacă v-aţi săturat, dacă le-aţi da dracu, fiindcă s-au ratat, dacă.. nu mai am idei. DAR SUNT TARI !

Campania “EŞTI TARE !” e nouă, nu are oameni alături, eu am creat-o (ce realizare..), dacă vrea cineva să susţină campania să zică. Ce vrea ea ? .. vrea multe vă daţi seama, dar fiindcă-i criză nu se poate. Are ca scop, punerea în lumină a multe căcaturi ce se petrec în ţărişoara noastră, atât în ONLINE cât şi în OFFLINE. Sunt copii care se uită la filme porno pe net, dar habar n-au să meargă pe bicicletă sau să înnoate, sunt oameni care cred că numele XYZ ŞMECHERU (pulii) pe Facebook e mai tare şi mai înfricoşător decât numele real. Mulţi nu ştiu ce-i ăla online, ce-i ăla Facebook, ce-i ăla un film, o carte, un suc cu prietenii, ce-i miştoul şi ce-i respectul. Mulţi sunt tari. Poate mai revin cu detalii, oricum cine vrea, spune… faza-i simplă, scriem un articol o dată la un Paşte despre ce supără, fiecare îşi alege subiectu dintre genurile ăstea. Fără imagini, bannere, alte rahaturi, textul e cel mai important pe un blog, e unealta ce are puterea de convingere. Sau nu…

0 responses to “Eşti tare !”

 1. pe mine nu ma interesaza astia ‘tari’…sunt depasita numerar :)) …voiam sa zic sa nu te iei de cei ce nu stiu sa mearga pe bicicleta :))

  • bai.. sunt copii, ce vreau eu sa zic ca .. ei asta ar trebui sa faca la varsta lor..

 2. Şi eu sunt pentru, deaia sunt eu fericită că am apucat să mă bucur de viaţa când aveam 7 ani şi mă jucam jocuri idioate gen “stai pe loc şi nu mişca” sau mai ştiu eu ce. E trist că nu mai auzi întrebarea “ce faci vineri seara?” pentru că ai avut o săptămână grea şi atunci e scăparea ta să ieşi oriunde. “Ce faci vineri seara?” “stau pă mess”. Trist.

  • de obicei nu fac schimb de linkuri. ramai in atentia mea oricum, nu inseamna ca nu te citesc daca nu te am la un amarat de blogroll. 🙂

 3. Da, orasu’ asta Pitesti(despre altele nu pot sa vorbesc ca nu am destula experienta) in care traim e plin de oameni tari care nu mai tin minte cea ce conteaza in viata reala.Ma refer la momentu’ ala cand moartea tie aproape si tu zambesti inseamna ca ai avut o viata realizata.Dar astia tari cand o sa ajunga in momentul acela ce o sa zica “Ba ce profil aveampe facebook, si ce jmechera era poza aia cu abdomenu gol”
  Nu conteaza ca sunt ei muuuuuult mai multi ca noi, ei sunt tari pana la 25-30 ani dupa care se pierd in bautura, jocuri de noroc si dau “log out ” la viata reala.
  Respect,
  Salih

  • Bine punctat Salih, faza cu log out la viata reala e tare. Faza e ca ei se pierd inca de la 16-17 ani in aparate si bautura/droguri. Sunt multi oameni pe care ii cunosc ca mai trag cateodata un drog ceva, dar oamenii aia put de inteligenta si isi mai permit cateodata. Altii fac din prostie totul.. inclusiv asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.